Wednesday, May 26, 2010

Munga-munga

Fhewwww.......lama tak update blog. Banyak benda nak update, tapi masa begitu cemburu...chewaaaaaaaa.

Last friday was a blissful day for me. 1st, received a gift from Honeylanz.

Seperti yang dijanjikan gift dari teka-teki-tekuk yang dia bua dari blognye. Alhamdulilah, dah terima. Tq Has. Memang cantik.




Saya letak kat dalam bilik saya.....sebelah notice board.


Then, later, my 2 colleagues just came back from conference in Jakarta. Bagi saya kain ni and telekung kecil untuk anak dara. Tapi lupa nak amik gambar telekung tu. Later lah nanti pakaikan kat anak dara.




Bukan itu sahaja, ada kek dari Jakarta, from the shop called Kartika Sari located in Bandung. Raisin Brownies....




Alhamdulilah, murah rezeki hari Jumaat.

4 comments:

ERMAYUM said...

best eh menang hadiah - erma pun pernah menang voucher ngan honey has pemurah dia :)

CiKaYu said...

has, mmg rajin buat quiz & bagi gift...mmg generous..

honeylanz said...

has tertinggal train la...ngee..kdg2 x tau nk update cite pasal apa kt blog..pasai tu wat quiz...sbg tanda persahabatan ;)

CiKaYu said...

has, tq again....luv to bits

Post a Comment