Thursday, May 20, 2010

Alamak tak buat lagi..........

Kena tag dek Mrs Jon untuk masuk contest Senyum kat blog Chentazetty. Tapi baru teringat nak buat. Tarikh tutup hari ini, maaflah Mrs Jon, saya terlupa. Tapi tetap gak nak buat, bagi menghargai usaha Mrs Jon yang berusaha meng'tag' saya tuk buat ni. Tq Mrs Jon. ........walaupun memang sah disqualify punya sebb lambat submit kan, pastu kena tag 4 orang untuk join this contest. Memang lah haru biru. Baru arini nak buat kan. Buat kat dlm blog ni jelah buat tatapan semua.


Saya rasa, saya tak senyum ni, gambar ni lebih kepada ketawa kan. Ketawa besar gile, terpamer deretan gigi besar-besar saya ini. Ish...memang melampau tul. Masa ni kat majlis Jamuan Hari Raya pejabat tahun lepas, rasanye tengah gossiping kot. kakakkakaka.............buat malu je. Tapi saya suka gambo ni sebab baru tau muka sendiri bile gelak besau cam gini. Gambar ni diambil secara candid oleh kawan saya. Dia baru beli kamera Lumix LX3, baru nak try-try, katanya, pastu dia masuk facebook..abis semua org tengok. Pastu saya letak dalam blog ni, memang lah semua org tengok. Malu konon, tapi ko juga yang letak tepek dlm blog ni cikayu oiii...senget tul minah ni........



tengok jari saya macam timah semah je dok sembang-sembang kan. kepoh tul

5 comments:

mJ said...

ehhhhhhh babe, cute la u nih....ada dimple lagie tuuuu...kalu masuk harus menang nih!

anyway, thanks byk2 sbb sudi hargai usaha saya mengetag anda...sgt2 terharu saya dibuatnyer!

btw, pic tu mmg betul2 nmpk cam kepochi la hahahahaha...ngeeeeeeee jgn marah gurau jek tau :D

Yummy Mummy said...

Suke la gambar cikayu ni, baru lah jelas dan terang, sangat gojes ok! I pun tak sempat sangat nak buat tag senyum from mrsjon. Akan cuba diusahakan walaupun dah tutup tarikh!

CiKaYu said...

MJ,
aawww...malu i tau...mmg cam minah kepochi kan..bedah-bedah gitu..

CiKaYu said...

Yummymummy,
kembang semangkuk dah ni, nk patah kerusi i tau...buat cepat, nanti i leh tgk senyuman manis u ni...

honeylanz said...

tgh gelak besar pun masih manis ;)

Post a Comment