Thursday, May 20, 2010

Because of you, C...I cant breathe

Pernah tak rasa hati & jantung ni berdebar kencang bagai ada sesuatu nak terjadi.

Pernah tak rasa cam muka panas cam ada air panas tersimbah muka.

Pernah tak rasa perut kecut habis, sampai tak rasa dah perut dan ususnya sekali.

Pernah tak tetiba seakan-akan benda yang kite buat terhenti tiba-tiba dan rasa kaku nak melakukan apa-apa pun.....

Pernah tak rasa cam nak menjerit sekuat-kuat hati tapi rasa cam bodoh kalau buat cam gitu......



Poyo punya ayat kan.....hanya disebabkan bendalah ni haaaaaaa


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Benda ni ha, Chanel Classic Caviar Medium Flap in kaler Beige Caviar Leather with Gold Hardware, price RM8999 including shipping (boleh nego tau..)











Mode berangan sila ON :.....dalam paler hotakk kalau pakai beg ini, nak pakai tunic kaler hitam or blouse warna hitam then match with white pants, scarf warna pastel or pinkish nk outstanding kan beg ni. akulah wanita paling cun kat sini. tak salah berangan, mana tahu jadi kan. AMIN.

18 comments:

FAM said...

bahaha..adakah sama aktiviti ptg kita. baru lps telek blog tu jgk. rembat je la..hehehehe

CiKaYu said...

FAM,
hahahaha......sehati sejiwa lah kite ni. Harga nye tu mencabar keimanan ku....

mJ said...

hahahaha...me pun sama verangan kat missy C tu tp nk yg kaler hitammmmm...tapi kannnn, LV Gucci pun mak tak mampu takkan nk pakai cik C huhuhu

Yummy Mummy said...

Itu namanya angau! Hahaha, yes, C does that to you. Sebelum beli C, makan tak kenyang, mandi tak basah, tidur tak lena you!!! And the whole process continues bila dah angau C kedua. Haih...pompuan, pompuan ;D

diana sidek said...

if mode berangan i boleh lah join. if for real, mmg belum ada rezeki lg kot!heheheh!!anyway, mmg sgt cantek itu C kan?

fizamior said...

OMG! cun siotttt!!!
did u buy it???? pergilah beli, pergilah beli... lps tu post dlm blog dgn outfit yg u verangan td... fuh! pandang u mata tak kelip punya.... :D

CiKaYu said...

MJ,
verangan mmg syok kan....rasa cam best je. kalau dapat dlm pangkuan lagi lah bestttt

CiKaYu said...

YummyMummy,
angau yg memang tak berkesudahan...dah dapat, angau stop jap, pastu jumpa yg lain, angau lagi..

CiKaYu said...

Diana,
saya pun mode berangan lah ni. syok tul berangan kan...tapi mana tahu dapat dlm genggaman.

CiKaYu said...

Fiza,
mmg syok verangan kan.... satu hari nanti.....insya'allah. law of attraction...

Eti said...

Cantik sangat!!! I suka! Tapi I personally kalau nak spend mahal2 I prefer beli kat boutique sendiri, sebab the satisfaction of walking out with your purchase tu is priceless and important to me jugak, but bayar premium price lah kannnn. Sebab tu lah tak pernah keluar kedai C ni bawak package apa2!!!Ha!ha!ha!
Apa-apa pun, kalau jadik beli jangan lupa update kat sini ok! By the way, berapa lama you nak tahan napas nie??? :-D

CiKaYu said...

Eti,
sebabkan price dia tu sampai sekarang masuk pun tidak...setakat lalu depan je. selagi blh tahan nafas, selagi tu lah tahan. ikat bengkong kuat-kuat....

NZZ said...

waweee...chanteks ok!!! verangan vidup jer bole lar now nih..he he

honeylanz said...

angau kt hbag sama aja angau kt bf zaman bercinta dulu :D

#ptg2 mmg besh cuci mata. dah lama x masuk blog corina..seram u !! hehehe

ERMAYUM said...

cikayu tak tau la naper but i am lucky sebab i tak pernah angau Channel hehe - maybe sebab tau takkan tercapai kot heheh-

CiKaYu said...

NZZ,
saya pun tgh verangan ni....

CiKaYu said...

honeylanz,
cuci mata lah ni semalam, dok teringat2. lum sampai seru lagi.

erma,
sib baik u tak angau lagi dear. saya setakat verangan je lah dear....nk dpt tu lum sampai seru lagi kot...

The Queen Bee said...

Beli jangan tak beliiiii ;)

yes i pasang angan2 last year masa when i first walked into this bizz. PAsang niat betul2 aku mesti pakai bag ni one day, walaupun time tu cuma suri rumah cokia cabuk jek. haha

Alhamdulilah now dah dapat! :D u pun bolehhh

Post a Comment