Tuesday, January 18, 2011

Tahu tak ?

Best pakai corset Premium Beautiful ni memang tidak dapat digambarkan. Mereka yang telah memakainya saja boleh meluahkan perasaan bila memakai Premium Beautiful. Sampai dah rosak sikit pun tak nak hantar repair. Corset Premium Beautiful boleh hantar REPAIR? YES. Kalau koyak, rosak, boleh hantar repair. Lifetime warranty kan, bukan warranty setakat 2-3 tahun....SEUMUR HIDUP ye.

Customer a.k.a my colleague ni girdle ada koyak sikit. Tapi tak nak hantar repair. Puas saya pujuk meh lah hantar repair. Dia tetap tak nak hantar juga.

Sorry yea, kecik lah pula. You all boleh clik je kat image tu yea.



Tak susah nak contact CikAyu. Just call, sms or email saje. Insya'allah CikAyu reply k.

4 comments:

Unaizah said...

I ada Beautiful ni.. sepasang je. If rosak/koyak, you boleh tolong ke even if i beli from org lain?

CiKaYu said...

unaizah,
boleh. takde masalah. nanti bagi cikayu info unaizah k.

izqee_21 said...

kalau jahitan pb pecah2, boleh dibaiki tak? di bahagian punggung (long girdle), mungkin jahitan pecah semasa duduk..

The Bittersweet of My Life said...

salam.. nk tnye.. cam ner nk anta untuk repair yer.. blh tlg x?

Post a Comment