Thursday, January 13, 2011

Pemandu pagi ini adalah si dia...

Tiap-tiap hari pegi balik keje, bosan je drive sesorang mengadap jem. Sejak dah naik sekolah ni, jalan sesak teruk. Pas anta anak-anak ke sekolah, mak pak pun bersesak lah nak pegi keje. Pagi tadi hubby cakap, dia ada meeting kat Hq, yahoooo....rasa nak melompat, dia nak pegi sama. Balik nanti drive jemput dia balik ofis. Legaaaa nyaaaa.....duduk sebelah, bersandar, tapi tak leh nak tido coz hubby ajak borak. Ye lah bukan selalu kan, nak pegi keje sesama, dulu boleh lah. Sekarang ni dah sendiri-sendiri. Ada peluang cam gini, boleh lah nak feeling romantikadeamour kan....

Sekian, itu aje.

3 comments:

Joy said...

I pun suka kalau MyMan yg drive pg kerja..heaven hehehe

hans said...

ayu: hans kalau nak merasa pun ada driver... masa pregnant aritu jer... pasni cfm... drive sdiri...! huhuhu

CiKaYu said...

joy,
boleh feeling2 jadi mem kan..

hans,
pasni confirm u kena drive balik lah ye...

Post a Comment