Monday, January 17, 2011

Seringkali...

Tengah buat-buat keje, realplayer play lagu Seringkali - Maman, Teacher's Pet. Teringat pula kisah-kisah zaman dolu-dolu. Cikayu ni selalu sangat sentap sangat bile dengar lagu lama-lama. Kasi chance lah nak feeling-feeling kan. Dengar lagu Anuar Zain pun sentap...entah apa2 minah ni.

Nak cite sebenarnye, seringkali nak update entry dalam blog, seringkali juga lah idea ketandusan. Seringkali banyak idea mecurah-curah, bila sign-in, seringkali juga lah hilang semua idea tu. Sampai sign-out pun idea tak mari-mari. Seringkali aku sentap je. Pegi berbloghopping, banyak betul idea nak cerita, tapi tu lah, seringkali otak menjadi blank. Cuba korang kira berapa kali 'seringkali'.

Tu je nak cite. Seringkali idea hilang bila nak mula taip kat blog ni. Seringkali juga lah u'oll bengang dengan minah senget ni ek.........


Happy monday!

3 comments:

Am said...

same la... slalu bila ade idea mencurah2...pastu ilang camtu jer huhu...so blog am pun menjadi boring sbb x update hukhuk...

mrsharis said...

itu fenomena biasa..sy selalu mcm tu. Time2 tgh berangan sebelum tdo banyak jer idea.. tp bila depan pc ntah mana2 idea tu ilang..

CiKaYu said...

am
ayu pun sama...kalau dah blank tu, memang susah idea mau mari

mrsharis
berangan mcm2 nak tulis kan, bile nak start terus blur.

Post a Comment