Tuesday, January 18, 2011

Here I come......


Kaki sebelah dah masuk, lagi sebelah je ni......Insya'allah. Mudah-mudahan dipermudahkan. Trip pegi HongKong ni dari Hai-O, trip ala-ala VVIP. Semuanya FREE. Takde satu pun yang kite keluar duit. Best kan. Macam-macam CikAyu dapat sejak berkecimpung dalam business ni. Thank you my dear leader SALHA. Banyak bagi tunjuk ajar, walaupun jarak usia sangat beza, tapi CikAyu tetap muda yea. Salha banyak bagi ilmu dan tunjuk ajar tak jemu-jemu. Thank you dear. I owe you so much!.

Tak caya ke kaki sebelah dah masuk HongKong, gi kat link blog Salha ni. Kalau tak percaya. Nama CikAyu first tau. Insya'allah, kalau masuk business ni, CikAyu akan bantu partner dapat apa yang CikAyu dah dapat ni. Cetot, partner CikAyu tak lama lagi nak bersalin, tapi dia sedih tak dapat nak join trip HongKong ni. Dia lagi terror abiskan Corset Premium Beautiful 2 hari saja dan usia business dalam Hai-O, baru 2 hari je.

Dengan bimbingan Salha dan kumpulan sama-sama lakukan untuk capai impian. Siapa yang tiada impian. Semua orang ada, tanggungjawab kita hanya merealisasikan dengan cara usaha, doa, tawakal dan redha. Insya'allah Allah perkenankan. Impian saya cuma nak bawa parents CikAyu pergi tempat yang diaorg nak pegi sangat-sangat, Mekah & Mesir. Walaupun parents dah jejak kaki ke Tanah Suci, tapi CikAyu teringin nak bawa diaorg dengan rezeki yang CikAyu dapat. Nak pergi sekali dengan diaorg. Mesti best sangat-sangat kan.....Impian bukan impian diri sendiri, tapi impian orang lain pun kita boleh penuhi. Bukan susah pun, CikAyu pun pernah rasa tak confident, takde asas pun. Tapi berkata tunjuk ajar dan panduan....CikAyu tak sangka boleh buat. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapalah yang tahu, hanya ALLAH s.w.t sahaja.

3 comments:

FAM said...

congrats! jgn lupe FM..hahahaha

Nurhayati said...

wah.. yang pasti gi jalan2 free.. best!!

Unaizah said...

My email - unaizahm@yahoo.com

Post a Comment