Friday, January 14, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa & Anuar Zain

Korang jangan pula ingat Anuar Zain berlakon pula cita epic Hikayat Merong Mahawangsa. Lagu Anuar Zain, Sedetik Lebih jadi OST cite ini. Wallah....lagu ni memang buat aku mabuk kepayang ok. Ciptaan Edry Abdul Halim. Cita HMW ni pula, filem KRU. Bulan Mac nanti akan ditayangkan. Pelakon mantap-mantap tu...

Lets watch the trailer.




Yang ini pula OST, abg Anuar Zain nyanyi. Memang aku minat sangat dengan Abg Nuar ni, boleh panggil gitu? Hubby mmg kureng sikit dgn Abg Nuar ni, pantang aku feeling2 cecepat dia tukar station, angin betul lah.Kalau dengar lagu ini lagi lah...........terbuai-buai rasa di awan-awangan, nak nangis pun ada....macam-macam lah.

Darling, dont worry, you are my forever lover but you have to accept the fact that your wife have an affair with Anuar Zain's song.




Lagu ini separuh je dalam youtube. Nanti you all cari lah kat mana-mana download lah mp3 k. Lirik aku dah letak ni. Happy feeling

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

7 comments:

Maya said...

minat anuar zain..lagu2 dia memang mantops

CiKaYu said...

maya,
orang nye pun meletups...

Joy said...

hehehe..x minat AZ..tp lyric lg ni best! "Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia, Asal masih adanya kamu"...

maya amir said...

tak sabar tunggu merong mahawangsa:)

Ermayum said...

ramai dah org kata best - i lum dapat feeling lagi but lirik dia memang mauttttttttt :)

Unaizah said...

Salam ziarah. Baru ada chance utk balas your visit to my blog. I pun minat anak teruna Pak Zain. Dah la hensem, suara sedap sgt. I penah tengok dia nyanyi live...aduh memang terpukau. Fall in love over and over again....hubby ada sebelah tu.

ps: i follow you ye....

CiKaYu said...

joy
lirik mmg best...

maya,
nk dating tgk HMW?

erma,
kite buat dating tgk HMW jom..

unaizah,
tq for dropping by...hubby x jeles ke?

Post a Comment