Wednesday, November 3, 2010

PB : Another Happy Friend

Yesterday, I was so happy. Syukur. My ex-roomate masa kat kolej dulu, she is my bestfriend and also, my business partner, and she's pregnant! Alhamdulilah!!

** Lyana in pink tudung

Lyana dah cuba untuk conceive lama dah. Anak dia yang sulung, Iman, dah 3 yrs++ so dah tiba masanye nak jadi Abg Long. She was diagnosed with Ovarian Cyst in year 2007. She was devastated when she found out that the chances to get pregnant are very slim as the cyst has grown to 7cm. Doctor advice her to removed the cyst and she did. Tapi chances nak dapat balik cyst tu adalah tinggi juga and nak pregnant pun risiko juga. She was so devastated. Dah macam-macam dia buat. Pegi berurut, jumpa doktor, makan minum jangan cakaplah, pantang dengar orang kata makan minum apa saje vitamin or supplement lain, memang dia terjah.


Then, we all decided to join this business, we are looking for side business actually nak dapat income tambahan saja sebenarnya, tapi we're really enjoy doing this business. Macam-macam pengalaman, knowledge and skills that we gained along the way. Lelebih lagi, cash money, pergh, best sangat. Premium Beautiful ni sangat-sangat bagus. Kami pakai for ourself. For internal and external beauty kononye, tapi tak sangka mendapat sambutan. The main purpose for Lyana is to conceived.

Lyana pakai Premium Beautiful dan makan Herba Maharani, consistently dan ALLAH granted her wish......alhamdulilah usaha tidak sia-sia. After a few months sahaja....



Harapan tetap ada, kita berusaha dengan apa cara sekalipun, ALLAH pasti makbulkan. Tidak salah mencuba untuk kebaikan bukan 1 kebaikan yang akan didapati, malah lebih dari itu.

Jika anda tidak percaya, alamilah sendiri. Saya dan Lyana telah merasai kehebatannya, anda bila? So apa lagi yang ditunggu.. Get your PB SET today and Maharani herbs for internal health dont let your dreams faded away.........



** 013 220 6010

4 comments:

Joy said...

congrats to her. tumpang gembira gak utk kwn2 ;)

CiKaYu said...

bile dgr berita gembira, hati pun turut gembira kan..

A D I A said...

pernah try makan maharani tapi tak sesuai. panas semacam.

maya amir said...

congrats to her.. sonot bile kawan2 ade time happy & sedih..that's what friends are for kan:)

Post a Comment