Monday, November 29, 2010

And the winner goes to....

Remember my previous POST pasal nak beli perfume?
So, last Sunday, we went to Pakson, Pavillion. Cari punya cari, almost 2hr ok, pusing kat situ. Sampai hidung cam nak tertanggal bau sana sini, kejap bau coffee, pastu bau perfume sana sini.
Thank you so much, yg recommend mcm-mcm brand/scents. Ada yang mmg dah confirm dah, tapi asyik berubah-berubah je decision. Yang pasti takde pun dalam list pun brand ni.

Akhirnya, dengan penuh sukacita, pemenangnye adalah,
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Saje je nk tiru cam Verde, tapi aku yang letih nak tekan. Kasi pendek jelah bunga dot tu.
Eh, kata dah sudah.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dolce & Gabbana - The One


Hubby kata bau lemak manis, dia yg suh beli yg ini juga, bau dia cam nak makan....boleh gitu??

6 comments:

maya amir said...

wahh nak makan? *winks winks*..hehehe

Mata Hati said...

psstt..mahal tak harag produk dolce&gabbana ni? tak pernah beli perfume tapi pinjam2 org punya adalah :)

ERMAYUM said...

jgn dia makan u sudahhhhhhhhhhhh heheh

CiKaYu said...

maya,
terkedu kejap....

matahati,
not bad lah, since ada 3 sizes, 30ml, 50ml & 100ml, so u boleh pilih nk beli yg murah ke or paling mahal, which is yg besar lah of course kan.

erma,
notty u ye....auuuwwww

C.e.T.o.T said...

setiap kali ko pakai..tiap kali tu la ko kena makan cikayu.. keee

im wearing dolce an gabbana too but diff version..

nakedbuttafly said...

yg ini best kn! perfume terakhir arwah ayah belikan dulu tahun 2007 :( so bau ni ade sikit sentimental value utk ina..huhuhu

Post a Comment