Saturday, November 6, 2010

Happy Saturday

Yeehaa, bravo, cayalah.......jarang benor update blog di kala ujung minggu ni. Memandangkan arini ari Sabtu, semua org bercuti. Ramai lah juga yang amik kesempatan bercuti-cuti Malaysia or balik kg. Tapi yours truly ni terpaksa terperap kat rumah sebab arini Isnin ni (8hb) saya ada mid-term exam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haru tak, cian hubby & Danisha tak dpt pegi mana-mana.

Just semalam je dibolehkan untuk keluar ke mana-mana saje, tu pun brunch kat Sushi King and malam tu hubby bawa pegi makan ikan steam limau kat Soho, Bangi. Tapi tak berapa kick cam kat Kg. Baru, no offense ya Soho's fan. Pastu balik, sambung study, then, tido. Pepagi ni after Subuh prayer, sambung lagi baca buku. Rasa cam nak merayap kat tempat-tempat berhantu je, bukan rumah hantu, Shopping Mall lah, kan berhantu tempat-tempat tu....hehehe.


Lepas ni nak pegang vacuum pula. Si Danisha tengah tido lagi, boleh lah nak ngemas sikit umah, kalau dia dah bangun, jangan harap nak pegang vacuum, dia nanti yg nak vacuum, kalau betul takpe, kasi stress mama je.


Saya tak sabar nak tunggu 'parcel' sampai. Lamanya 2 minggu, dah lama tak menerima parcel dari abang posmen. Cepat lah 2 minggu. Hasil dari penat lelah berkerja & berniaga ni, adalah reward sikit untuk diri sendiri kan cam motivasi gitu. Apa salahnye kan. Bukan merompak mencuri pun kan.....

Saya tunggu ini.........................................







update : Danisha dah bangun sebelum saya smpt abiskan cite ini. Jawabnya, perang 3 segi lah pas ni, antara saya, danisha & vacuum. Hubby je lah yang vacuum......

4 comments:

A D I A said...

woa tunggu cik mulberry ye, kita pun tunggu menda sama gak. tapi target punya je la hehe.

CiKaYu said...

adia,
samalah kita, tunggu mulberry target juga...heheh

ERMAYUM said...

wow beg baru :) congrats dear

mJ said...

wahhhhh...ayu dah sampai nnt kasi tepek ye...me pon baru berangan nk beli mulberry target tuuuuu hehehe

Post a Comment