Friday, November 19, 2010

Her Experience...

Salam Gorgeous.....Salam Jumaat,

Esok dah cuti, tapi saya tak cuti, 2 hari kena bertugas esok ada convocation. Anyway, saya nak share dengan kamu semua experience my friend dengan slimming centre sebelum dia pakai Set Corset Premium Beautiful ni.

Kita ikuti cerita dia...jom!

Experience slimming centre ku

I have read about thic article in Kosmo.Ni pasal ade sorang customer yang tak dapat results as promised from this famous slimming centre..kesian jugak laa.duit dah habis beribu-ribu.tapi tak kurus-kurus jugak.

boleh baca cerita detail di sini

I also had that experience jugak.I have tried these 2 famous slimming centre. Letak dalam iklan macam habis kurus laa i nanti..tapi...

Cerita nya bermula di sini.
Disclaimer : saya nak share experience saya jek.bukan nak memburukkan mana-mana pihak

Tengok kat dalam satu magazine ni..ade promo untuk one of the pakej laa.So, i called laa tanya about this so called promo pakej.Pastu orang tu asked me to come over, sebab dia kena tengok dulu my weight laa height laa body fat mass laa , bala bala bala.so, i went there and that girl pun came out with my pakej yang sesuai la.
Okay..dia ckp laa bape session ..sekali dengan price dia. Nasib baik i dah mmg bersedia mental dan fizikal on the price.Pendek kata dalam RM 2K jgk.so, nak kurus sihat punya pasal ( sbb org tu kate kalo i gemuk lg i boleh dapat penyakit) which i ssssoooooooo agree , i signed up the pakej.

dah imagine jd kurus macam ni dah time tu

Then, start laa session i dengan harapan abis pakej tu i akan jadi slim.treatment yang dia bagi mmg tak memuaskan hati dengan harga yang i bayar.dlm 15 minit, ade mesin letak kt my body , katanya kat tempat-tempat yang banyak lemak.(tp rasanya semua pun banyak lemak) .Then, lps macam ade kena karan skit dalam 15 minit, pastu dah.thats it...tu kononnye membakar lemak laa.macam takde beza je rasa.maybe lemak i yang tebal kot.ihikss

Dia ade bagi jugak i my eating plan.ok laa, standard macam nak diet laa kan.mkn sayur and banyak buah.no nasi.ok....kalo plan camtu i tak yah pegi slimming centre pun i tau kot

Yang paling i tak suka sekali, each time tengah treatment, akan datang laa staff dia suruh i amik pakej ni laa pakej tu laa.pastu dia kata kalau i tak amik those pakej, tak complete slimming treatment i.gilerrrr !!!! each pakej tu pun dah berapa riban ok..tak abis satu, soh enroll lagi satu lagi.yelaa, dia kate pakej selulit lain, pakej pecah lemak lain, pakej shapping lain. aritu kata kali i amik pakej ni terus kurus, dah takyah additional lagi dah ..tipu laa


kalo u tak amik ini pakej, sure wan u tak kulus.kena sacrifice juta-juta baru boleh kulus maa
Pastu kalau berat badan i tak turun, dia kate i yang tak jaga makan.kena disiplin jugak on the diet.kalo tak, treatment i tak berkesan.tengok tu !!!! i jugak yang kena disiplin.kalo camtu buat bayar banyak-banyak just untuk kita disiplin jaga makan.dah laa untuk i yang bernafsu naga ni nak kena jaga makan...hohohoh tak dapat laa deknon.
Last-last pun tak kurus jugak.duit dah habis beribu dah.owh, btw i just complete kan yang 1st pakej je.sebab i memang sep.Yang second slimming centre pun camtu jugak.nasib baik i try yang mini pakej je..tu pun sebab dapat voucher.tp, still lagi laa..soh kite enroll all of their programs, harga mahal, tp treatment setakat kena karen sikit , kena balut skit.balik-balik kita kena disiplin jaga makan.kalo kita bayar dia, dia jagakan makan kita..
boleh ???

Nasib baik laa i jumpa pb ni.PB ni all-in-one..ape yang all-in-one dia:
1) Burn all the fats - sbb PB ni ade FIR yang akan memecahkan lemak
2) Increase metabolism
3) Shapping badan kita
4) Automatic kite akan disiplin untuk kite tak makan berlebihan.Trust me, kalau pakai PB, mmg cepat kenyang..
5) akan maintain kan shape kite.no more yo-yo efect
6) Beli sekali je..tak payah nk kena enroll banyak-banyak kali
7) Lifetime warranty

dan banyak lagi laa ke'best'an pb ni...aaaaa...SUPER berbaloi and effektif tau kalau nak slim down and gain shape..tak tau dah nak citer camne hebat nya PB ni...

So, sape yang nak slim down..memang kena pakai pb.effective, economy, and healthy too!!

Ok, so how? Menarik, tertarik? Apa lagi call lah saya : 013 220 6010

2 comments:

Joy said...

I pun pernah ada bad experience dgn slimming center. sakit n perit. x abis pun wat treatment...x sanggup u...hehhehehe

CiKaYu said...

Joy, really? I never been through, tapi pernah terpikir nk sign-up. Alhamduillah i jumpa PB, lagi senang, murah & memuaskan hati..

Post a Comment