Friday, October 29, 2010

Friday & Addiction

Esok Sabtu, lusa Ahad. Masa berhujung minggu!

Lunch di bilik saja sambil tengok drama 'Style' yang sedang hangat kat 8TV. More about the Drama later, sekarang ni dah jadi addicted pula dengan cite korea cam Ermayum, berjangkit from you lah...huhuhuhu! Lepas ni I tengok Wedding ye dear!!



4 comments:

zarin said...

hehe i blm lg tengok citer ni...takut kang jd mcm u all gak hihi

CiKaYu said...

zarin, i dah tersangkut dah....tak boleh miss lah

Joy said...

ohh.. i belum terjangkit lg. soon. hehehe ;)

ERMAYUM said...

i sgatla ketinggalan dgn tv sebab i org internet heehehe but here u got my heart drop :) that style ada ryu shi won lelaki baju biru he is wedding hero he is so sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet in wedding i tellyou i WILL now watch Style

Post a Comment