Thursday, October 28, 2010

Never Ending Wishlist

Presenting my ultimate wishlist cum my never ending wishlist. Tak dapat nak grab this year, sebab priority on my house fund, moving to a new house really makes me botak!! Berguguran rambut tengok cost renovation!!!

I wish I could have one of these before December, dreaming! If only I received rezeki jatuh dari langit, maybe I'll choose Mahina, gorgeous huh! Suka tengok YummyMummy pakai Mahina. Tapi dah lama aim, Nappa tu.




Yes, that's me berangan dgn Chloe (err...ni baru balik keje ye, bukan mengular gi tengok handbag, apa motif cakap balik keje??)


Ini pun idaman kalbu, Mahina Medium Monogram Hobo

Dah lama mengidam yang ini, Galliera GM
Idaman kalbu, Nappa Leather Bag


me again, holding Nappa Gauffre

Anya Hindmarch Cooper Tote, dua-dua cantik....


Prada Vetillo Danio Hobo (cam Marc Jacob kan)



Gucci Pelham large Guiccisima Shoulder Bag


Last but not least
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



























Cute tak?

** images from google

5 comments:

Joy said...

suka sgt tgk org bawak Galliera. lawa sgt!! the last one, hello kitty tu if danisha nmpk mesti dia suka ;)

CiKaYu said...

joy, i takut nanti berebut dengan dia je nak pakai beg tu...hahaha

FAM said...

mahina mmg gorgeous. ari tu jeling2 je beg yummymummy.

ERMAYUM said...

iya best tu kalu dapat gallieria GM

ERMAYUM said...

Galliera GM *sigh*

Post a Comment