Wednesday, July 14, 2010

Team Edward & Team Jacob

Dah berhari-hari dah, baru nak cite pasal entry dating I dengan bloggers (Ermayum, MJ, Azmiezas & Zarin) yang saya tak sangka akan berjumpa juga akhirnya last Saturday. Secara LIVE y'all di GSC Midvalley. Seronok tak hengat. At first memang nervous...rasa cam boleh ke aku tag along ni. Ala-ala cam nak dating dgn boyfriend pula. Tapi bile dah jumpa, semua berebut-rebut nak cakap.....Borak-borak, makan-makan, minum-minum...masa mencemburui kita kan. Nanti kite buat potluck pula yea....




I totally memang clueless pasal Eclipse ni coz i bukan baca buku cite punya orang sebelum movie keluar. Dapat tahu sikit-sikit pun from the bloggers yang mmg dari awal baca all the series, especially Zarin & Ermayum yg memang membaca dari mula lagi. Me & MJ memang takde baca punya lah. Tau-tau je tgk terus movie. Apa-apa pun memang enjoy tengok the Eclipse compare to New Moon which I'm totally bored. Lambatnya klimaks. Pegi dgn hubby pula tu, memang tido lah dia dlm panggung. Anyway, tak nak review banyak-banyak coz, terlampau best, sampai rasa geram dgn Jacob lak, dah si Bella tu takmoh, dah ler...jangan lah didesak...memang mak emo kat situ yea.... Rasa cam nak tengok lagi je............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok.......part outing bersama dengan blogger dah settled. Pastu rush balik ke rumah, solat magrib, me & hubby jumpa my parents kat Pavillion. They came all the way from JB to meet abah's old friend in Jelatek then they landed in Pavillion to do some shopping. My Icha with her nenek and my brother's family. Mak kata, sepanjang masa dgn nenek, Danisha such a good girl, tak merengek langsung. Duduk diam je dlm stroller sambil dihiburkan oleh my 2 nephews. Takde lah nak sentuh-sentuh barang dalam kedai. Takde nangis pun. Tapi bile nampak je muka I & hubby, terus buat perangai. Turun dari stroller, terus masuk kedai, nak capai barang dalam kedai. Penat my hubby kejar. My parents was so surprised. Mak, ini lah keadaannya bile kami keluar bertiga di shopping complex.


5 comments:

fizamior said...

hye icha yg cute!aunty pinjam rambut boleh? hahahahaha....

owh! kamu semua berdating yea... bestnye!!! :D

CiKaYu said...

fiza, rambut yang tidak di sempat di set kan, sbb bangun tido je terus angkat.

Yummy Mummy said...

I pulak excited dengar you all gi dating beramai2!!! I tak sempat lagi nak tengok tau, tension!!

cikayu said...

kak sue, jom lah nanti kite gi dating pula yea...

ERMAYUM said...

i nyamah gak ngan bella la pulak tak nyabor nyabor duk goda edward yang lelaki mat saleh terakhir tu heheh

Post a Comment