Monday, July 19, 2010

Jujurnya dirimu...

Di suatu petang, di hujung minggu..sambil berehat bersama hubby, tercetus perbualan ini,

'U rasa I nampak dh tua tak?'

Hubby jawab, 'tak lah, ok je I tgk.sama je cam dulu'.

Isteri tak puas hati jawab, 'u tipu, skrg umur I dah 3#, masa jumpa brcinta dulu 25, takkan takde beza. Cakap betul-betul.'

Hubby jwb, 'Adalah sikit lain, npk lah cam berumur, kulit u cam kering sikit,'

Isteri terkedu, tak terjawab, sob sob sob....

Haaaa...tulah nk sangat pengakuan jujur kan, hamik ko.

9 comments:

zarin said...

baguslah dia cakap macam tu...at least dia care la tu...hehe cepat cepat bertindak untuk kembali muda remaja :D

honeylanz said...

tu tanda dia alert tau...jom sapu losyen ;)

C.e.T.o.T said...

wakwakawkawk.... lawak2.. hamik kau... rasakan monyet.. heee.....

fizamior said...

hihihihi... chill bebeh... u tetap gorjes! auwww...

Rizziela said...

Biasalah...bila bercakap bohong..gembira..bila suami dah berterus terang..terasa hati sangat2 kank?

::The Shopaholic Tauke:: said...

heheheh....cepat2 g beli apa yg patut..!!la mer cream is very good...mai dh pakai almost a month...bagus la.

CiKaYu said...

zarin,
i je yg tak leh terima kenyataan...hahahaha

has,
dah berbotol-botol i tengah sapu ni.

fiza,
gojes? malu i tau....

rizziela,
mmg kan, kalau hubby bohong, marah nk tau juga the truth, bile dah ckp betul-betul pun marah juga...uhuhu pastu ngajuk.....

mai,
la mer? best yea, hanis & verde pakai kan....nanti jumpa tell me more k...

iEfa said...

hahahhahahahhaha saket perot nk gelak...cos me pon penah cemtuh..sebuk nk tnyer nk tanyer...biler smue nyer ok tipu laa aper laa...biler ckp yg betul terase...ailahhh pompuan2... :D takpe2 tenyeh2 cream cepat....

A D I A said...

tu la orang kata truth hurts hehe. takpe asal hubby sayang sudah, age gracefully ye. say no to botox. wahh cam tua benar je padahal muda lagi laaaa.

Post a Comment