Wednesday, July 14, 2010

Finally, I cook......Tuna Spaghetti & Mushroom

Setelah periuk kuali belanga di gantung cantik je di dinding dapur, akhirnya saya berjaya masak Tuna Spaghetti & Mushroom mlm tadi. Gigih mak nyah..... Balik dari Gym, kul 8pm on the dot dah terpacak kat dapur. Hanya amik masa 20 minit je. Main campak-campak je, tu pun daun basil & oregano takde, yang ada cuma oregano ground je. Boleh lah, asal ada rasa. Semua barang mentah dah ada, bawang pun dah di blend siap, terima kasih hubby kerana buat stock bawang blend, i luv u lah...


Takde parmesan cheese. Lupa nak beli. Just a simple dish. Seronok sesekali dapat masak, especially bile tengok hubby bertambah. Mak kata, masaklah dengan kasih sayang....fuyoo..ayat tak leh tahan. Danisha, mood kureng pula malam tu nak makan, buat kecah aje...selalunya dia lah yg paling suka tuna spaghetti ni....

Malam ni nak masak apa??

3 comments:

honeylanz said...

Has pun suka stock bawang blend..jimat ms kan ;)

CiKaYu said...

sangat mudah & senang kan has bile dah ada stock ni...

ERMAYUM said...

iyala masakla dgn kasih sayang and masak la dari hati yang ihklas heheeh

Post a Comment