Thursday, July 1, 2010

Seronok ke kamu....

Kalau saya menziarah, menyinggah blog orang lain, saya sentiasa rasa seronok. Macam-macam yang saya dapat dari penyinggahan dari blog ke blog lain, as like bloghopping lah. Macam-macam cerita, seronok baca. Menarik tul. Ada yang sedih, ada yang kelakar. Ada yang serius, ada yang berunsur informative. Macam-macam lah....kalau yang ada gambar lagi best. Best je mata ni cuci mata tengok gambar-gambar dalam blog, tak boring langsung.


Pastu terpikir, best ke blog saya ini? Apakah perasaan orang yg menyinggah blog saya ini, best ke? happpening ke? kelakar ke? atau...mengarut nye blog saya ini, poyo je....entah apa2 lah blog ni, tak best langsung lah blog ini, tak kelakar....bosannye masuk blog ini, menyesal singgah blog ini??


Apa perasaan kamu yea???

9 comments:

Nurhayati said...

yati tak pernah rasa bosan baca blog orang.. sebab setiap blog ada cara tersendiri. sama la ngan ayu pun. yati ok je. hihihihi
yang best kita dapat macam2 cerita dari blogkan.

Papakeechee said...

hi baru menyinggah from blog ::ida:: and I think ur blog funny ja ... hehehe ... salam perkenalan ^_^

Papakeechee said...

wahh!!! i jadik follower you yang ke lima puluh ok ... hehehe ... i likE!!!

Farah said...

first time singgah sini dulu..dalam hati cakap..bes jugak blog ni..nak add la hehe

CiKaYu said...

alamak korang ni buat saya terharu lah... tq..tq..

papakeechee,
yg ke 50?? harus nk bagi hadiah ni...

Rizziela said...

berst per...setiap blog ada keistimewaannya yg tersendiri

Eti said...

memang la ada perasaan cam tu... tapi as long as you are happy updating your own blog and selagi ada org drop by and leave comments, walaupun satu dua... okey apa.... :-)

CiKaYu said...

rizziela,
blog kamu pun best banget...

CiKaYu said...

eti,
tq eti, blog is not only the place we can release our tension but as a journal of our life too kan...

Post a Comment