Monday, July 5, 2010

Movie Night with Danisha

First time bawa si manja ku nonton wayang. Cite Toy Story 3 kat TGV Jusco Cheras Selatan aka Balakong. Tengok malam, dengan harapan ibu bapa agar si anak akan ngantuk dan tido, sebagaimana yang diceritakan oleh kawan-kawan yang bawa anak-anak mereka tido di pertengahan cerita. Tapi alangkah terkejutnya si mama & baba, mendapati anaknya, begitu segar bugar dan cerah matanya, dan menonton sehingga akhir cerita. Walaupun ada juga ketidaksenangan dia duduk lama-lama di dalam panggung. Panas punggung. Pergh, cam karangan.

Yang selebihnya anda layanlah gambo-gambo ni. Sikit je pun...saje nak letak. Buat mengada...


entah nape tah, amik gambo sambil nak duduk depan kaunter popcorn.....

uish..mana mama & baba ni, tinggal kita sorang-sorang ni. mesti gi window shopping ni....
kalau org lain tengok ni, sure, cakap careless gile makbapa dia ni tak jaga anak baik-baik...memang nak kena dakwa makbapa budak ini. dah lah cantik, comel lak tu budak ini.

dalam mulut ada air iced lemon tea yea puan-puan...

i luv this pic, the bonding between baba & the girl. luv u both so much...


3 comments:

iEfa said...

danisha umur baper eh skang...tringin nk baawak ma doter g..tp tk berani...takot ddier merayau2...dh ler tk reti duk diam...silap2 lom abes citer dh ajak balik :p

CiKaYu said...

iefa,
danisha baru 2 tahun. tu 1st attempt kiterog bawa dia gi tgk movie. memula cuak juga kang dia meragam tapi surprisingly ok lah. dia well behaved. anak u dh besar kan, dah leh dengar kata.

ERMAYUM said...

bestnya danisha :) kakak sini tak sempat tgk shrek n toy story sebab ummi dia malas tak menang tgn nak bawak heheh

Post a Comment