Tuesday, July 20, 2010

Malaysia's next top model??


Amacam ada gaya untuk jadi America's next top model ke, atau Malaysia's next top model?



lokasi : lobby permai park inn hotel, terengganu
masa kejadian : tengahari, lebih kurang 1.00 pm

11 comments:

honeylanz said...

ada gaya! model posing muka kena serius kan ;)

CiKaYu said...

has,
ayu lupa nk letak handbag, bak kata tyra banks, model catalog...hahahahha

FAM said...

blh sgt!! serious look yg mahal tuu

CiKaYu said...

fam,
actually dia tgh marah tu dgn kiteorg sbb lambat jmput dia....dtg2 je terus muka marah, kiteorg terus snap muka dia..hahah

fizamior said...

cayalah! mmg ada gaya! cute sgt!!!!!!!!!!
:D

ERMAYUM said...

anaknya leh jadi model but maknya pun boleh gak sebab mak dia cunnnnnnnnnnn :)

maya amir said...

i suke rambut die:)

A D I A said...

boleh2, tapi jgn besar nanti buat rebonding tauu. cantik dah camtu.

Papakeechee said...

i like!! i kalau ada modeling agency dah lama i dah hire ... *wink wink*

Cik E said...

kiut tp seriusnye muka dia...

CiKaYu said...

fiza,
muka merajuk dgn mama & baba

erma,
i malu lah *wink*..*wink*...

maya,
rambut yg tebal dan kerinting itu bakal dipotong...sob..sob...

adia,
kecik2 mmg cantik, nanti diaorg dah besar, diaorg yg buat rebonding sendiri..uhuhuhuhuh

papakeechee
bukan agency, nanti i submit portfolio...hehehe

cik E,
tq...sesuai tak jadi model katalog??

Post a Comment