Wednesday, December 8, 2010

HoNgKoNg U'olls

Wow....wow....wow....Seronoknyeeee u'olls! Buat bisness Premium Beautiful dapat pegi HongKong!
Kenapa tak percaya ke?
Percayalah ye......! Kalau nak percaya lagi pegi blog SalhaZain, i punya mentor & leader kesayangan i. Kalau tiada dia, tak mungkin i dapat semua ini.....
Thank you laling!
Ok lah i paste entry dia kat sini

****************************************************************

Free trip kembali lagi…Kali ni Hong Kong pulak…

Seperti biase…Trip ini ialah F.O.C….VVIP treatment and semuanya 5-6 stars…

Even sesiape yang dh pernah tinggal di 5 star hotel di Malaysia tapi if join under this trip memang sangaaaaaatt different..confirm tak same ok!!

Contohnya mase Salha gi Swiss dulu…

Rase cam anak Sultan Brunei jap…

U all akan tinggal di hotel yang paling mahal kat situ..

hk00

hkk

hk0

hk01

hkht

Makan kat tempat yang paling mahal…and menu makanan die pun yang mahal2..(mana salha tak gemuk balik swisskan)..


hk1

hk2

hhk3

Korang akan di bawa berjalan2 di tempat2 yang best2!!FREE OK!!

hk5

hk6

hk7

hk8

Ambil gamba with biz partners a.k.a sisters macam bandar tu korang yang punye…

Aaaand last but not least, shoppingggg!!!..Kalau shopping kat oversea and kat Malaysia sangatla lain ok….memang enjoy…macam rat-race gitu…sebab semua boutique pun nak masuk…happy sakan ok!!!

hk9

hk10

hk11

Apa lagi ya, yang ditunggu-tunggu. Bisness dengan Premium Beautiful saja melayakkan diri untuk percutian HEBAT & PERCUMA!

Dapat income RM 5k - 10k sebulan, tak nak ke? Seronoknyeeee!!

Camner nak buat ya, hanya berbisnes dengan Premium Beautiful sahaja....caranya mudah, CiKaYu akan tunjukkan caranya. Tak susah.

013 -2206010


2 comments:

Joy said...

lawa nye HK

CiKaYu said...

Joy, dapat pegi ni lagi best kan...

Post a Comment