Sunday, December 19, 2010

Empire Mall

Salam Ladies....how's your weekend? Esok dah keje after a short break. Saya bersiaran langsung di Awana Genting Golf & Resort menemani hubby yg berkursus. Dah 2 malam dah....bosan juga ye sebab dpt jumpa hubby pun time makan, solat & malam je. Tapi me & Danisha merayap 1 Awana ni...seronok juga. This is my 2nd time stay in Awana, the last time was 7 yrs ago during my company's trip, perghhh lama gile, nothing much changes, I can see. Tapi mlm tadi (Saturday) me & hubby pegi naik Genting. This yr dah 2 kali pegi Genting. Yang seronok budak kecik ni lah. Tapi we all pegi The Pavillion, ada dpt tiket free tgk Glitz best juga, tgk magic show, acrobatic, sand art & dancer from Ukraine & Russia, gile panjang kaki diaorg ni. Cantik2. Gambar-gambar lum upload ye. Tak banyak pun. Entah nape cam malas pula...

Actually, dah lama kepam gambor-gambor ni masa pegi Empire Mall 1 month ago, tapi nak upload juga. . Not bad lah tempatnya, kedai-kedai kat situ pun best-best juga. Coach, Warehouse, Guess & Guess Kids pun akan buka kat situ. Tapi yg bestnya ToysRUs best lah kat situ. Product placing cam tak memeningkan kepala, spacious. Tapi yang paling bestnyeeeeeeeeee Danisha tak beli apa-apa pun toys...hahahahah...selamat duit babah. Dia cam tak tau nak pilih yang mana...semua dia nak, last minatang masuk duit tu yg dia melalak nak naik. Oklah kan, bayar RM2 je. :)).

Ni anak siapa ni kat tengah-tengah lobby ni?? Mana emak&apaknya ni....

Ni bukan show Mari Menari ye nak....




Boleh jadi model stroller tak?

Tempat 'must visit' kiteorg kalau pegi mana-mana mall ialah Baby Room. Tu paling penting bagi kami yang ada anak kecik ni. Macam-macam nak buat. Buat susu, salin lampin, cuci botol lah... Baby Room kalau best, mmg confim leh datang balik. Penting weiiii nak handle anak kecik. Kalau takde kan susah. Cantik bilik nyea.....punya lah seronok Danisha dalam bilik tu.



Masuk-masuk je, Danisha trus jerit Mickey Mouse Club House dgn pelatnya....sbb dia nampak wallpaper kepala Mickey tu.


Sekejap ye Danisha, mama nak posing dulu, sebelum change ur diaper. Mama nak amik mode perasan jap.

Bergambor dulu dgn Mr Potato yea. Celebrity ni.


Nak dekat 2 jam kat situ, penat je memilih, satu pun dia tak nak. Lastly, menatang bayar RM2 ni yang dia nak naik sangat, semua dia nak naik. Asal ko happy lah nak...



Muka happy dapat naik Garfield. Hubby kata, selamat duit.....


Dah nak balik, tunggu lif, hubby kata, posing, terus pose!

Ok peeps, Danisha dah bangun...happy weekends.








1 comments:

ERMAYUM said...

ayu sungguh bergaya ngan beg G :) tu ja yg I nampak hehe

Post a Comment