Friday, April 16, 2010

Edited version : Tolong saya.....

.....Nak beli Gucci Jolie Large Tote Bag ni. Tadi pegi Pavi, the price is Rm27++ the large size. Saya suka bag ni, the double strap, the detachable charm...the originality classic logo.....spacious, ringan, yg penting sempoi tapi bergaya.....cewaaaah......Boleh sumbat pelbagai keperluan saya dan anak saya. Mana tau leh dapat good price dari online, kita harus bijak dan cerdik nak beli ni, boleh save duit, mana tau leh dpt benda lain pula...tang gini ko nak ngaku cerdik dan bijak pula. .....terima kasih di atas keperihatinan anda. i dah tergedik-gedik ni, kang beli kat butik terus....

Kat sini ada 2 kaler, putih & hitam. Tadi kt butik tgk ada black kaler, which is very elegant and sempoi. tapi putih ni pun cun, trendy gak kan. aih...ni yg buat termimpi-mimpi lagi ni...

ooh...ya, ingat tak entry tak tido malam lena tu....saya dah dapat, tapi bukan yang itu, tapi yg lain. tunggu ya..nanti kasi update.




pics google

8 comments:

ERMAYUM said...

mana nya link u dear ? hehehe i nak gak ;)

cikayu said...

ermayum...
lor mana gambonye...aiyo...awat jdi begini. nanti saya update...

fizamior said...

dah sampai termimpi - mimpi tuh... beli je la cikayu uiii... hehehehehehe.....

ERMAYUM said...

lawa you i nak gak heheh - sesuai di bawa pergi office sumbat segala benda - harga dia sama harga ngan Neverfull LV- cuba la kalau ada tempat murah - betul cakap u kalu leh jimat skit apasalahnya leh beli beg lain pulak hahha - gucci ada gak sales 30% but selalunya utk yg dah lama da - but kalu harga kat butiok 2700 ni antara beg gucci yang paling murah la kan? :)

cikayu said...

ermayum,
kalau i jumpa harga best, i'll let you know. i dah tgk kat butik. just nice je. yang medium size pun ada, but not really medium. yg large size mmg cun. mmg leh sumbat memacam. lebih kurang harga Neverfull tapi npk lagi sempoi si Jolie ni. bulan 6, depa kata ada sale, but i dont think semua ada sale.

mJ said...

wahhhhhhhhhhh...lawa sungguh! emmmm ... kita tak mampu lagi nak beli huhu

Yummy Mummy said...

Hi cikayu, Very cute bag and looks very practical. Saya pun jenis suka termimpi2, tak leh tidur kalau dah gila bayang handbag haha. One word of caution though. Handbag gucci yang fabrics ni akan terkoyak di bahagian hujungnya yang tajam itu. That is the sole reason why I no longer purchase gucci totes in that style. Sebab kalau beli mesti nak guna, sayang kalau cepat rosak!

CiKaYu said...

MJ,
insya'allah ada rezeki, pasti akan dpt.

Yummy mummy,
oo mmg lah termimpi kan. ouch...ni lah yg tak suka kan. bile kite dah beli of course nak pakai sampai lunyai kan. nk dpat pun bukan senang kan....

Post a Comment