Tuesday, April 6, 2010

Ngerinya nak jalan atas pasir

Baru-baru ini, balik kg hubby di Terengganu. Pegi lah jalan-jalan makan angin laut di Teluk Ketapang. Pas kenyang makan ikan & sotong goreng tepung, amik angin di tepi pantai. We all noticed yang sepanjang turun dari kereta, Danisha tak nak jalan. Sib baik, pendukung hebat kami ada, adik ipar saya sangguplah dukung Danisha yang 14kg beratnya tu. Lama-lama, pendukung ni dah tak leh tahan. Barulah kami notice, Danisha takut nak jalan atas pasir. Dia rasa ngeri...ada kala terjerit-jerit minta dukung. Betul saya tak tipu, ni video dia ngeri nak jalan atas pasir..


video

2 comments:

Ami said...

bestnye mkn goreng tepung huhu danisha comel jer asik angkat tangan suruh org dukung,tue pon dah pakai kasut kan,kalau tak pakai mmg tak jejak kaki langsung kot atas pasir tue;p

CiKaYu said...

hai ami,
mmg tu lah i ratah kalau balik t'ganu. mmg dia tak nak jalan memula, pastu baru lah ok. dia takut..

Post a Comment