Wednesday, April 28, 2010

Kanda...kanda...

Attention : siapa yang meluat dengan entry ini, maafkan saya..... saya tujukan entry ini khas kepada hubby yang sememangnya dia ada baca blog saya. sayang, you jgn menafikan kenyataan ini k, i tau u baca blog i.

....sempena Mother's Day yang akan datang ni pada 10hb Mei, dinda teringin sangat nak tukar hphone....


kenapa nak tukar handphone? sebab HTC dinda selalu hang tak tentu pasal...pastu bila nak send MMS asyik fail je. entah apa kena entah. dinda pun tak tahu. susah tau dinda...(manja lah tu konon)


oleh itu, dinda nak tukar kepada hok yang di antara 2 di bawah ini .....


kalau yg BB ni leh sync dengan gcalendar and gmail my boss. senang, sebab boss dinda selalu outstation kan. tgk cam dia stranded kat amsterdam, kesian kan dia....

kalau hok yang ini, boleh lah dinda bersuka ria buat kerja dinda. pun boleh sync dgn gcalendar & gmail boss dinda....



~ kenapa entry ala mengada cam gini, sebab tak leh nak luahkan dengan kata-kata, ebab malu pastu nilah caranya nak minta sesuatu, sebab hubby ada baca blog saya.

6 comments:

fizamior said...

hihihihihi.... harussssss minta begitu..
:D

mJ said...

wahhhhh baiknyer hubby baca your blog...
mudah2an lembut hati dia belikan u hp baru ekk...aminnn

Yummy Mummy said...

Tu la, i pun doakan you dapat jugak dengan kadar segera, amin ;)

ERMAYUM said...

oo cikAyu semoga dapat ye heheh

cikayu said...

fizamoir,
hehehe...ni je caranye nak luahkan....

MJ
mulanya malu nk ngaku dgn hubby ada blog, dia terjumpa dlm notebook saya. kakakakak....

YummyMummy,
Amin, thanx sis.

Ermayum
Mudah-mudahan...

hubbymu said...

insyaallah...

Post a Comment