Monday, January 18, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower berbagai. Korang cuma perlu

  1. Buat entry bertajuk "Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

  2. C&P ayat di bawah

"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."


  1. Kalau nak tambah perisa, saya takde halangan :D tapi ianya tidak akan mempengaruhi keputusan akhir.. mungkin, ya, mungkin ada sedikit bonus untuk menghargai tambahan content yang anda berikan.

  2. Komen kat dalam posting ni beserta link entry dari blog anda untuk mengesahkan penyertaan anda.


More about this lucky draw:

  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.

  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja

  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.


harap-harap bertuah lah ye.....first time join lucky draw di alam maya ini. harap-harap bujang teruna Cik Yan pilih lah saya ye....


sekian,

1 comments:

CY4.0 said...

CA,
thanks for joining.. i know dah lambat sangat nak pi jengah.. baru ada laptop ni haa..

Post a Comment