Thursday, September 2, 2010

Ni pasal kasut punya cerita

Selepas buat CITE pasal ini, terus jari jemari ku sms hubby...

Me : Yang, boleh tak beli kasut raya?

Hubby : Boleh. Jm cari kt alamanda.

Me : (Hati dah berbunga-bunga riang ni) U pay yea...

Hubby : Boleh, if within budget

Me : Berapa budget u (dah berdebar dah ni)

Hubby : Rahsia..gi dulu le tengok.

Me : Nanti i trpilih yang ovr budget camner?? Nanti I trsuka yg over camner

Hubby : Dia tak reply pun..............


Knowing hubby, if dah RAHSIA, memang dia tetap rahsia kan. Alamanda ada kedai apa yea????

9 comments:

Nurhayati said...

wah kalau dah offer camtu.. takyah tanye bajet.. pilih je. hehe

CiKaYu said...

Yati,
pilih je lah kan, tak yah bnyk cekadak kan..kan...

nakedbuttafly said...

vincci la tu :p
nk mahal skit..masuk la kdai guess..hehe

zarin said...

ada guess and clarks ada vincci hehe tu je yg tau :)
mana anda menghilang???lama tk nampak ekeke macam slalu nampak ye!

CiKaYu said...

Nakedbuttafly,
ye lah kan...ada vincci situ. boleh lah tengok2..

zarin,
nanti i tawaf 1 alamanda. last tuesday ada pergi bazaar kat lakevalley tu, kot-kot mana tau trserempak dgn u ke....

hans said...

wah... best yea.. dpt kasut raya... hans ni jgn kata kasut... baju pon xde huhuhu...

Papakeechee said...

hahaha ... lawak tul ... welll most husbands cam tu ... penat nak memujuk ... btw I hope u get ur shoes ya CiKaYu and SElamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ^_^

iEfa said...

primavera dier pon cantek2 gak :D

ERMAYUM said...

kalu da terover budget jawabnya diri sendirila byor cikAyu wei macam tak biasa lak heheh

Post a Comment