Saturday, September 18, 2010

Mood Kerja Sudah Mali ka???

Hari ini, 17/9/2010 (Sabtu), saya masih lagi di JB. Esok baru nak balik KL semula. Decided to depart afer subuh, Insya'allah nak elak dari jem nanti.

Sekarang ni, stop kemas bag, rasa sayu lak hati nak tinggalkan rumah mak ni. Danisha dengan uncle dia, hubby pula, keluar sekejap beli susu. Mak & abah tengah tgk Majalah 3, my sis, tengah makan sambil ber-sms.

Semua baru balik before Magrib tadi dari pegi beraya... alhamdulilah, banyak juga duit raya Danisha. Nanti mama, masuk ASD k, dear.

Balik dari KL nanti, will be our furniture hunting for our new house in Kajang. Kunci katanya nk dapat end of this month, hopefully. There will be a lots of things to do, renovation, organizing, macam-macam. Nak cari babysitter or playschool kat area Kajang ni. To be honest, saya lum prepare mentally and physically for this changes. I mean, dah selesa duduk area Bandar Damai Perdana and with our beloved babysitter yang buat saya sangat-sangat sedih. Especially babysitter Danisha yang sangat-sangat baik. I wish I could bring her with me. Dulu dia berpindah rumah, kami masih sanggup lagi hantar, nasib baik, tak berapa jauh. Tapi bila saya nak berpindah, takkan dia satu keluarga nak ikut kami kan, unfair kan. Gosh...dilemma ini lah yang saya tak suka.

Gambar raya banyak tak upload lagi. Malas pula. Sekarang ni tengah nak plan buat workout sebab lelemak dah terlebih dah ni. Asyik makan je. Alhamdulilah rezeki murah.


Selamat Hari Raya peeps...next week dah kerja. Holiday mood will over soon...have a great weekend ladies.

3 comments:

jEM said...

remember those days masa i nak pindah to my current house dari Bdr Tun Hussein Onn..the difficult and sad part was..the kids need to change their nursery and caretaker..nursery tu mmg bagus and all the caregivers mmg baik..in fact susah nak cari mcm diorg and mmg dari babies diorg jaga...we still keep in touch with them...but what to do...we need to adjust with new place and life goes on! Gud luck to you,dear!

ERMAYUM said...

safe trip ayu :d

fizamior said...

selamat hari raya cikayu! upload gambor raya cepatttttt!!!! ekekekekekeke

Post a Comment