Tuesday, September 28, 2010

Apa-apa ajelah yea....

Saya dah jadi malas nak bercerita di blog ini, selalu pergi MukaBuku untuk bersosial dan melawat blog kawan-kawan. Gosh, i miss to merepek kat blog ini. Selain mengemukkan diri dan membesarkan bahagian-bahagian badan yang tertentu, kerja-kerja di opis dan juga di rumah, mengekang masa saya untuk bersenang lenang di blog ini. Kasihan blog ini, diabaikan.

Selepas bercuti raya, start keje pastu attending open house sampai 1 hari 3-5 rumah nak kena pegi. Kalau tak pegi nanti, tuan rumah kecik hati pula dah beria-ia ajak suh datang. Pasni nak kena workout betul-betul, kesian badan. Oh! saya ada bantuan Premium Beautiful, of course, tapi saya nak capai juga berat yang bukanlah berat idaman, tapi at least angka yang agak kecik. Kena pulun habis-habisan ini.

Blog kekawan banyak cite pasal hari raya, baju raya, gambar raya....berwarna-warni, cantik-cantik pula tu. You all memang fabulous lah!!! This year, entah kenapa tak banyak gambar raya. Tak hengat langsung nak hambik. Sikit je. Gambar dengan my parents pun takde.....boleh tak? Hubby kata, dah sibuk makan, borak-borak mana nak hengat amik gambar. Apalagi kat dalam blog ini, malasnye nak upload. Pemalas betul lah aku ni...

Apa-apa pun we had fun, dalam perjalanab balik JB pula, stop over kat Holiday Villa Cherating for 1 night je. So dapatlah Danisha mandimanda kat pool hotel petang tu, walaupun kiteorg sampai dah lewat around 6.00 pm baru check-in. Nice place and peace.baru check in. si kecik & hubby tgh inspect bilik luar dalam haaa....tengok.



dah penat buat inspection, dua beranak ni mandi manda, pastu suh mak dia jadi tukang amik gambar.

The next day, sambung perjalanan balik JB.

Tahun ini warna raya kami, purple. Lepas itu, baru saya perasan, sepanjang minggu pertama raya itu, saya banyak pakai kaler purple, secara tak sengaja sebenarnya.

Itu aja cerita saya, bosankan. Takpelah, saya enjoy pula hari ini. ahahhaha....saya menutup cerita hari ini dengan
*
*
*
*
*
*
(tak larat nak buat cam LVerde buat banyak, bukan ada surprise pun)



flat shoes Carlo Rino (ala-ala cam Ferragmao kan) warna purple & baju kurung chiffon warna purple juga. Outfit saya di pejabat semalam.

Tu je...salam purple dari cikayu!! (dah mengong agaknye)

6 comments:

Rizziela said...

tahun purple ek

CiKaYu said...

Rizziela,
agaknye lah kan....saya tgk ramai gak yg pakai purple & pink!

Elziera said...

i nyaris2 tema purple jgk tahun nie.. tp change to pink at last.. hehe.. btw, chantekk la flat shoes tu.. teruja plak tgk.. :P

isz_3707 said...

i mmg suka purple babe tp xbrani lg la nak bli kasut ke bag purple. baju ngn tudung jele. taun ni anak i asik ijooooooooo je, i kalerful ;)

salam purple!

zarin said...

cantik baju raya beb! bila boleh ku beraya di rumahmu? hihi

CiKaYu said...

elziera
ye ke..kalau tak sama dah tema kite kan. flat shoes tu selesa and comey....apa lagi cecepat lah grab.

iszan,
experiment babe...npk cam cun, aku grab je. tgk2 ok je lah. walaupun kulit ku x menyerlah, tapi ku belasah je.

zarin,
silalah dtg, inform awal2 tau. i pegi umah u, u pegi umah i..ok tak?

Post a Comment