Tuesday, August 24, 2010

Saya pun jenis Emo juga

Baru pas baca blog Ermayum.


Tetiba rasa sedey. Bukan tetiba, tapi dari semalam saya dah rasa sedey. Balik dari terawikh, saya menyusuri satu jalan dicahayi dengan lampu neon. Di kala itu, terdengar imam membacakan ayat-ayat suci al-Quran. Di hadapan saya, seorang lelaki memimpin anak dia. Tetiba saya sayu, sebab saya anggarkan dia mungkin sebaya Danish.



Danish pulang tak jenguk mama & baba? Danish, mama rindu....

4 comments:

fizamior said...

oh! korang ni jgnla.... nnt saya jugek menangisssss.... dont worry dear, danish pasti dtg!

ERMAYUM said...

now you make my eyes water :( of course they come back dear i dont know about hari raya but bulan posa they all semua dilepas kan dari seksaan kubur and balik melawat waris waris mak ayah - he is with you all this month dear - org cakap when we feel sebak there he is, the closest to us maybe berlaga pipi kita ja tak rasa - raya semua balik ke alam kubur takut sebab kena seksa balik but danish baby so dia ahli syurga so maybe dia visit you almost every day - u dont cry mummy he says i am with you all the time

be strong dear * hug* hug ***

J.L said...

salam kenal. ohh tak salah sesekali kita emo.. sabar yea..

mJ said...

sabar ye ayu, i know that u r strong ... me also skrg mmg langsung tak blh tgk baby...blh kembang hati ni sebak pilu sedih terus!!! but , i will always positive and i know u r here by my side *hugs*

Post a Comment