Monday, August 2, 2010

Merapu dan Mental Block

Hola....how's your weekend? Mine best....hari Sabtu best coz attend event di Hotel Legend...will tell more later.


Sekarang tengah mental block. Tak tahu nak merapu apa. Banyak benda nak cita tapi, terus blank bile nak taip. Pastu, final exam yang sedang menanti tak lama lagi and furthermore, my assignment tak siap lagi, last minute baru nak siapkan. Memang kelam kabut, salah sendiri ler...Pastu ada masa lak nak merapu kat dalam blog ini pastu singgah-singgah kat blog orang. Tu ko ada masa pula yea CikAyu. Nak buat camner, tang merapu tu lah yang paling senang, tak yah nak pecah kepala pikir kan. Merapu je selagi boleh.


Nanti-nantilah saya cerita apa yang ada yea...

5 comments:

honeylanz said...

my weekend biasa..sabtu kerja half day..ahad lak lepak minum2 dgn hb kt starbuck.. groceries shopping kt jj..ptg bwk kids ke tmn tasik titiwangsa plus jogging :D

zarin said...

merapu jgn tk merapu kikiki
eh i baru menjejakkan kaki ke jj baru tu...kecik je ye tp i suka sbb byk tempat mkn yg i suka ada kat situ :)

CiKaYu said...

has,
jj ada member sale yea?? seronok g tasik ttiwangsa, ayu dh lama tak pegi.

CiKaYu said...

zarin,
best kan jj baru tu compare dgn yg kat balakong tu. yeeee....i pun suka tmpt makan yg ada...

C.e.T.o.T said...

now aku tengah mental block.. sangap x abis2.. oksigen tak cukup kat kepala tak sudah2.. kekekeke

Post a Comment