Friday, June 11, 2010

Oh noooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

My parcel from London has lost somewhere along the journey from London to KL. This is my experience.uhuhuh....dah sebulan lebih dah. Sediy......... tapi takde rezeki nak buat camner. Kelmarin baca blog Yati mummy zara pun sama. Tie Rack tak sampai lagi...


My Tie Rack, mana lah kau pergi...tapi itu tidak bermakna saya serik...hehehehehe. Saya anggap tiada rezeki, its beyond our control. So far, I've been buying the scarves from the sweet lady and never face any bad experience. Ni lah 1st time, takkan nak banned terus kan. Unfair lak. So I assume, kalau ada rezeki untuk saya, adalah.

9 comments:

Nana said...

Salam kenalan,

OoOO malangnye! Tu yang kekadang I risau nak hantar barang via post. Takut hilang. Hope you dont mind, I letak your blog dalam my blog list ;D

C.e.T.o.T said...

huyoo jauhnye ko membeli

meen said...

babe,lain kali try ask ur friends to sen yang signed for punya..resit tuh simpan..

jEM said...

siannya...so far i tak pernah lagi jadi camni...

Aida Narina said...

hye dear...rasa bersalah your scarves hilang :( sobsob. sedih kannnnn? I rasa nak gigit je siapa2 yang ambil scarves2 tu. Next time I nak advise siapa2 beli 3 or more scarves, add RM20 untuk tracked delivery. Lagipun, I selalu offer price lagi murah than other sellers or even the stores in KLIA itself.. :) So, stay tunes untuk new updated kay :)

CiKaYu said...

aida,
its ok...i pun turut berdukacita. mungkin xde rezeki i lah. takpe...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

yeap yeap...ade rezeki ade...
but then again, just add 20 bucks tue...lagi secured :)

iEfa said...

bleh ilang yeh..huhuhuh bahye gak eh...huhuhu

Anonymous said...

I faced the same thing... not once.. twice hilang!! so in total 3 TR yg ilang.. and it was from the same seller yg u beli... sedih sgt2 becoz the scarve is not cheap though!

Post a Comment