Sunday, June 6, 2010

Hppy Birthday Danisha!!! 06062008





Happy Birthday To You, Happy Birthday To You, Happy Birthday to Danisha...
Times does flies so fast........dah 2 tahun dah anak mama ni....

Gambar ni Danisha baru je beberapa minit dilahirkan. Nurse dan pakaikan tudung..to keep you warm dear......terkejut tengok masa nurse bagi, errk....dah pakai tudung anak aku..

4 months... baba's lil girl

Cam baru semalam je mama lahirkan Danisha. Doa mama, Danisha jadi anak yang solehah, anak yang manis dan sopan, anak yang sentiasa mendoakan mama & baba. Terima kasih kebahagiaan dan kegembiraan yang Danisha beri pada mama & baba.


Masa ini Danisha baru je Setahun 5 bulan, pantang nampak cermin. Nak berangan, baba kata, ikut perangai mama....heheheheh
Setiap kali masuk fitting room or pegi masuk mana-mana kedai, mesti pegi kat cermin....


How cranky you are, mama & babah always love you.......be a good girl and sweet as you are



You always know how to make my heart melt and all of sudden my stress and tense are gone with the wind with your sweetest smile...

err..tembamnye aku..

Wake up Danisha, (dia tengah tido lagi while i'm doing this entry) mama & baba wants to bring you out to celebrate your birthday....mlm tadi dia tido jam 1 pagi......excited kot sebab nak dengar mama & baba wish happy birthday.....

12 comments:

isz_3707 said...

happy birthday dearie Danisha. Semoga mbesar dgn sihat dan menjadi anak yg berbakti pd ur parents ok ;). (jangan lupa tuntut bday prezzie dr mommy haha)

ERMAYUM said...

happy birhday danisha - may u bring the greatest joy to all the hearts that you touch, panjang umur murah rezeki cerdik pandai and anak soleh :)

Zulaikha Mohamad said...

Happy birthday danisha.. semoga menjadi anak yg solehah yer :-)

cikayu said...

cik iszan,
thank you auntie...present dh tuntut dah dari mama smlm...

cikayu said...

erma,
tq auntie, insya;allah danisha jdi good girl

cikayu said...

zulaikha,
tq auntie..amin.

C.e.T.o.T said...

happy besday danisha..

Mummy Dasy said...

Happy b'day Danisha..semoga menjadi anak yg solehah & kebanggaan ibubapa..

Zuhaini said...

happy birthday danisha! :)

Oraida said...

Epi besday Icha,..tye mama, bila nk amik kambing?ekkeke

Nurhayati said...

HAPPY BIRTHDAY ICHA!!!
sorry cayang auntie lambat wish.
moga jadi anak yg solehah dunia dan akhirat.
dan jua cerdik pandai da vas da vogue cam mama yer. ;)

CiKaYu said...

ladies,
tq for the wishes dear...

Post a Comment