Wednesday, June 30, 2010

Alahai anak omak

Ini lah hasilnya bile Mama sibuk di dapur....Baba sibuk dengan kerja, anak main sendiri. Begitu lahpunya banyak mainan mama & baba beli...pampers juga lah yang dikerjakan..alahai anak omak ini....cam kurang kasih sayang je.....

Camner nak marah, bile buat muka cam gini.....terus kensel nak marah, terus rasa nak gigit je bibir dia tu. Geram betul....




Pastu, sibuk tengok magazine mama yea....bile tanya mana yang Danisha suka, dia tunjuk clutch tu....adakah bag maniac in the making........, ayat baba mak borek anak rintik...rilex lah baba, this is just the begining, never too late to ask what is her liking.....hehehhe

5 comments:

IxoR@ said...

girl akak ni, rambut dia sangat cute... suka tengok...

;D

CiKaYu said...

curly semula jadi tu..

A D I A said...

tu pampers belum pakai kan? kalau dah pakai nanti rambut elok curl jadi straight pulak hehe.

CiKaYu said...

adia,

ni pampers bersih, baru lagi...hahah kalau bekas kencing, mak tak sanggup noks

ERMAYUM said...

cantik topi danisha - leh la buat byk2 and jual heheh

Post a Comment