Wednesday, May 16, 2012

Who love chocolate?

Kesian humblemomie.blogspot ni, kalau boleh vacuum sawang dlm blog ni, sure dah penuh. Teruk betul. Tutup je ? Tapi sayang. Seronok blogging ni. Dari blog jumpa kawan baru, jadi kawan baik, jadi kawan gaduh, baik semula..mcm2. Kalau bior, tak ber'update' gini lah jadi nya. Sape lah sudi nak lawat. Buang karen je kan. 

I ada hobby baru. Chocolate covered oreo. Menarik you..... Org lain dah berzaman pandai buat. Dah buat business besar-besaran dengan coklat oreo ni. I baru berjinak-jinak. Mula-mula buat suka-suki, buat utk Danisha. Hubby and Icha ni boleh suka pula. I amek kelass you, tak agak-agak. Tak sangka, kasi kat kekawan tuk rasa-rasa boleh jadi income sikit-sikit. Tak delah terus ribu riban kan, at least lah extra RM. Alhamdulilah. 





tak..tak..yg ni semua bukan I yg buat you, ni semua cari kat google. Cute kan. 


ok, yg ni baru i yg buat. all the edible images, and some freestyle design, which is I'm not in expert but try to create some fancy-fancy design...hehehhehe. The biggest amount ordered so far was 200 pcs. To me, it was a good achievement for a beginner like me. I started to fall in love doing this....surprisingly, its calm me in anyways.....





6 comments:

Has said...

ehh ada. last week baru singgah sini... tlg sapu2 sawang skit ;)

CiKaYu said...

Has,
tq tolong bersihkan...luv u

Nurhayati said...

wahhhh dapnya cekelat. mmg suka oreo!

Ermayum said...

nakkkkkkkkkk :)

Zulaikha Mohamad said...

senang ke nk buat tu?? I tak penah pon try chocolate oreo ni.. can share recipe eh? bley buat tuk arsyad laa.. he loves oreo n chocolate.. :-)

CiKaYu said...

Erma, sure no pblm dear.

Zulaikha, senang banget, ur kids mesti suka. will put a tutorial post later k when times permit.

Post a Comment