Monday, March 14, 2011

Apa buat bile dlm jam

Ptg-ptg ni bile KL ujan, confirm jalan mesti jam kan...takpelah, pagi tadi pgi keje, jalan clear, 30min je nk pegi keje..

Tapi dlm boring-boring dlm kete, dtg lah rajin nk pakai losyen. Tu mmg habit aku. Sebab, aku rasa time jam lah ni, tak de idea nak buiat kan...

Meh share apa hand lotion you all..yg you all bawa dalam handbag. Yang korang bawa pegi mana-mana...

Mine is Shea Butter from L'occitane for dry skin. Best sangat, even you wash your hand pun, still rasa lembut je. Bau pun best je. Nak drive masa jem pun syokk je rasa jari jemari mulus je..Packaging pun very practical. Senang.

(Post ni poat bosan sebenornyeeeee)

Sent from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Nurhayati said...

menariknya.. bape ringgit ye ayu

Zulaikha Mohamad said...

I selalu pkai Clarins hand and nail treatment cream.. :-)

CiKaYu said...

yati,
ayu beli masa time nk year end sale dec. dlm package RM99. mcm2 dlm gift package tu. kalau loose item, ayu tak sure berapa.

zulaikha
pernh trpikir nk try, tapi terpikat dgn l'occitane. bagi review dear...blh lain kali nk cuba.

Joy said...

has guna lotion BBW monthlight path..kwn kasi..wangi...

Post a Comment