Tuesday, August 25, 2009

tantiknya..

saya suka balerina/flat shoes. tapi saya fancy kepada high heels juga, sangat sexy. saya memang jenis tak tahan pakai heels lebih dari 3 inci. rasa cam nak jatuh, gayat pun ada. rasa cam badan bongkok pun ada. so hanya sampai setakat 2 inci je berani. lebih 1/2 inci, bergantung kepada ketebalan tapak heels itu.
however, i dedicate this entry to ballerinaflat shoes













allpicturesfromgoogle




6 comments:

FaHaNa's BloG said...

nice sangat!! tapi sedih i tak leh pakai ni sebab kaki i besar dan kembang semangkuk.. nanti bile pakai die jadi mcam muncung katak kodot heheheheh

Elziera said...

wow..so nice!! kita suka yg first one.. klu in high heel mesti cantik kan.. :)

../me rindu nak pakai kasut tinggi2..

CiKaYu said...

fahana
nice kan...ooo ye ke...macam my fren ada yg tak boleh pakai, tak sesuai, tapi sure u pakai heels cun kan.

elziera,
i pun suka yg 1st one tu. classic kan. boleh saja nak pakai heels.

C.e.t.O.t said...

suke jugak kasut gini.. nak pakai dengan jeans.. haritu ade suke kat nose (yg murahjekla ok) tapinye size da abes.. frust menonggeng dlm kereta.. aku suke no 5(tapi byk sgt tali) n 7

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhh i love any tods ballerina...tp masalah nye i tak biasa pakai ballerina...rase sangat pendek :p

cikayu said...

cetot,
sangat selesa ok & nampak smart.

verde
tods sangat cantik. saw one at klcc, cam melambai-lambai je.

Post a Comment