Tuesday, June 2, 2009

Bali

dulu saya teringin nak pegi bali...itu sebelum kejadian bomb di sana. sejak itu...takde langsung dlm fikiran utk menjejakkan kaki ke sana walaupun tempat tu org kata best gila dan walaupun adik saya ckp berbuih2 menyakinkan saya bali is the bestest island that she ever visited and sorry julie, am not impressed at all..kesian dia...tetapi tadi ketika di mall, saya telah merembat benda ini

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


bali dream by estee lauder


.... ini semua angkara rozie, opismate saya. bagi saya baunye agak manis + floral sesuai dgn taste saya. mesti saya kena kutuk dgn julie kalau dia jumpa perfume saya ni...
tapi balik ni nak kena letak dlm bonet dulu lah...nanti hubby bunyi siren...maafkan isteri mu, ni cuma pengubat hati isterimu yg baru pagi tadi tension kerana keje....poyo tul...






9 comments:

The Queen Bee said...

i tot u gi bali tadiiii heheeh

Ms Lola said...

Eh, botol dia cam ada perfume EA sebelum ni - nama pun I dah lupa.

Oh, salam perkenalan ;)

CiKaYu said...

hanis,
i takut nak gi bali sampai skrg ni....tapi kalau free tiket ada...maybe i consider kot...heheheh

ms lola,
paradise kot? salam perkenalan...

Nurhayati said...

beli perfume name bali pun jadi la yer..hihihih tak pernah lagi try bau, mesti bestkan..

yati dah ke bali tahun 2006, hanimun!! hihi best cantik tempatnya..sila lah pergi =)

CiKaYu said...

yati,
i still takut nak jejak kaki ke sana...beli perfume je lah..

aLeenA Adli said...

hehehe,oklh tue ciKayu leh dpt perfume..bkn senang 2..xper husband awk leh maafkn awk.bkn sengaja kn..;)

Cherrie Pie Sweety said...

i love that perfume tu.. i rasa yang cakap botol dia sama tu sebab Estee lauder b4 ni ada perfume cmni gak tapi warna hijau / aqua sket.. emerelad dream kot coz i have one.. bau dia lebih kurang bali dream but i love both

To ALL TieRack Scarf LOvers.... said...

hi ....minat ke tudung tie rack? visit us today for our collection...RM58 each including postage....see you there http://scarfonline.blogspot.com/

CiKaYu said...

aleena,
mmg tidak 'disengajakan'...akkakaka

cheerie pie,
mmg best bau nye. tak rugi beli, harga pun affordable.

Post a Comment