Wednesday, June 10, 2009

Lucky Draw

Saya sunguh bertuah pada 06/06/2009. Dlm hidup saya baru 2 kali mendapat cabutan bertuah. Bertuah sungguh saya ini..Pertama kali dpt rice cooker family day gak tu pun tahun 2005 kot...kali kedua tahun ini, dari family day juga...ok lah tu dek non, dari takde kan..apa hadiahnye? 2 day 1 night stay in Berjaya Hotel. ok lah tu sape nak bagi kan. ...walaupun setakat kat KL je. tak sampai pun 20 min dari rumah kat situ...sekangkang kera je
ini juga bersempena harijadi my girl, Icha yg setahun..ho.ho.ho...rezeki kau lah anak. Amin. saya tak beri apa2 hadiah pun pada Icha, tapi babah dia hadiahkan sekalung rantai emas & loket huruf D, for Danisha. kesian Icha, no candle, no cake, no ballons, no party for her...kiteorg terlalu bz, tak sempat nak plan for her birthday, then my husbad kata kite pegi lunch je lah kat chilies, the next day. maybe birthday dia yg ke 2 or 3 kot, insya'allah....sabar ye sayang...

apasalah malas gile ari ni..

2 comments:

C.e.t.O.t said...

wahh mmg betuahlah... xper..icha wat besday pon x paham ape..leh kumpul duit buat yg best2 nanti masa turn 2/3 years.. :))

rohayu said...

tunggu lah besar sikit kot..

Post a Comment