Thursday, June 18, 2009

hari terakhir...

tajuk cam gempak......
alhamdulilah, ari ni last ganti pose...pastu masuk rejab dah boleh pose sunat, insya'allah diizinkan ALLAH. apa nak bersantap ptg ni....panas2 gini minum ABC special sedap ni...i paling suka ABC kat food court sogo tu, tpt lain takde yg sebest kat situ.....mabeles betul. dgn aiskrim vanilla nyer...mabeles lah....main course? memandangkan tgh mengawal pemakanan beli kebab melewati ok gak...lite2 je tu. nak paste gambo? maleh lah nak letak gambo, buat terliur sendiri lak, tak leh keje nanti...pegi blog hopping semua cite pasal makan...sabar...sabar...

7 comments:

CY3.5 said...

apa?? food court SOGO?

situ mmg sedap.. tp tak tau kenapa sampai laaa ni dok terkenang2 ABC kat The Mall.. ni cite 10 tahun lepas la ni..

CiKaYu said...

ABC kat The Mall? CY food court the mall dah lain, tak macam dolu-dolu...foodcourt sogo ting. 7...mabeles...

Mummy Dasy said...

adeh ku tak berganti lagi walau sehari pun ada 4 ari ni

C.e.t.O.t said...

mummy: lex ar lambt lagi pose.. keke

weii ade abc kat sogo kat tkt 7 yg best ke.. ee sodapnye...


ABC kat the mall kat mana ar? kiteorang dekat jek ngan the mall...

CiKaYu said...

Mummy Dasy,
chaiyok.....bnyk masa lagi..4 ari je tu

cetot,
ye mmg best...food court the mall lama tu lah...ko kan based kat serdang dulu

Nurhayati said...

lama tak pegi Sogo.. menarik nak cuba ABC neh

CaMaRPuTiH said...

salam ziarah a.k.a perkenalan.

~cendol kat sogo pun sedap. sgtla berlemak.~

Post a Comment