Friday, January 13, 2012

Fa, la, la, la, la,

Its Friday, dah nak balik baru nak Hoorayy!!

Sikit cite pasal Icha, dah 4 malam ni tido batuk-batuk sampai termuntah. Kesian pula. Hubby lah yang sanggup susah payah berjaga bawa Icha masuk toilet. Kesian Icha, Kesian hubby. Kesian mama, mata dah jadi panda ni. Sekarang, ubat klinik tak jalan, cuba bagi lemon + madu khaula. Minta-minta, dengan izin Allah cepatlah dia baik. Kesian dia, lepas satu-satu. Terkejut agaknya dia duduk dlm suasana yang ramai. For sure, tak semua kids or babies fit kan, mesti ada yang selsema, batuk, demam. Huhuhu... be strong ye dear. I wish I can do better than this.


This afternoon before I had my lunch, my colleague sms me whether I want Garret or not. Kebetulan dia ada di KLCC. Cecepat reply nak caramel. Danisha suka sangat Garret. Tapi dia batuk. Kesian pula. Takkan mama & baba nak makan berdua pula kan. Skrg tengah cut sugar intake. Tapi Garret?? Nak tolak ke? Rezeki ni.

Apa plan weekend you all yea? I plan to bake some cookies or cake. Dah beli silicone dari Pantry Magic, baru guna buat buttercake. Belum ready nak cite pasal buttercake yang melimpah ruah tu...huhuhuh. Kalau letak gambar kat sini, sure korang gelak guling. Tak sanggup. Tapi disebabkan Danisha & hubby suka betul buttercake, nak perasah skill lagi. Sebab senang banget!!

Till then folks!



p/s Layan Garrett tengok movie pun syok juga kan...

3 comments:

Joy said...

oh lalalalala..esok dah sabtu. happy weekend ayu!!

CiKaYu said...

joy,
tq dear!!

Zulaikha Mohamad said...

Garret too sweet. I pon ade beli kat One Utama, arsyad suke sgt pop-corn. Tgk Garret dari jauh, trus suruh beli. 2 hari baru abes yg medium size punyer. Mkn skali skala ok la kan, high sugar tuh..hehe

Post a Comment