Tuesday, December 27, 2011

Perasan muda??

Teringin pula nak tukar picture profile yang sebelum ini letak gambar bahagia kami tiga beranak. Tapi terasa nak rasa muda belia amik gambor melompat. Padahal baru je cecah 33.....baru 3 tahun kan!!! Alhamdulilah lahir bulan Disember, lambat sikit nak rasa tua. Tak macam rakan-rakan seperjuangan yang dah merasa 33 tahun dari awal tahun lagi. Semua mengeluh... tak baik tau, syukur umur panjang yg diberikan Allah, (mengata diri sendiri!!)


Ok tak gambar profile baru saya? Bagi lah chance nak rasa muda belia. Dolu-dolu malu nak pose lompat cam gitu di tanah air sendiri. Dapat chance pegi negara omputih, nak lah lompat gak mcm dalam fb/blog/website org lain... hubby kata, kemaruk lah tu, dulu tak dapat. 




Eh, tak abis lagi cite pasal trip, takde closing....nanti-nanti lah yee...sibuk nak susun atur perabot kat rumah. 

2 comments:

Joy said...

yezza..kita sama muda kan..baru 33 ;)

CiKaYu said...

has....jiwa sentiasa muda...

Post a Comment