Tuesday, October 27, 2009

siapa dengar hot fm pagi ini...geram betul lah..

ok...bersawang dah blog ini. punya lah takde masa nak update. bnyk cerita, tapi memang tak sempat nak update (macam lah ada org nak baca kan. sile kecikkan font....malu). raya pun dah abis. entry makanan pun dah stop automatically, unless for a special reason to do entry about food or maybe to share the recipe. as for me, not a good cook like other bloggers, really admire them. ok,

back to the today's title. siapa dengar hot fm pagi ini. i was so like to punch muka laki dia. ada ke patut buat joke hal poligami ni. b*d*h dan sengal betul lah. come on lah, act like a man lah brader. please have some respect to your wife. kalau pun nak kawin lagi satu, buat lah cara betul. poligami ni bukan benda yang boleh buat main-main ok. poligami sesuatu yang sangat mulia ok, jangan buat hal. memang emo lah kalau bab-bab melibatkan poligami, sebab itu ALLAH bagi ganjaran payung emas kepada wanita yang bertuah. tidak semua wanita boleh terima poligami ini. ada ke patut...............ok those yang tak dengar hot fm pagi ini, berkisahkan suami minta hot.fm buat panggilan hanggit kelmarin i think. kenakan wife dia ckp pasal suami nak mohon tuk buat poligami. then, bile si faizal bagitau yang ini panggilan hanggit, apa lagi lah si wife hanggin lah. letak phone, then call2 balik tak jawab. faizal ingat benda ni joke, rupanya kisah benar. wife ini pun cite lah the truth....kesian ok. memang sengal tul lah laki dia ini....

saya geram tak abis lagi ini.....padan muka bile semua caller hentam laki dia. i dengar separuh jalan je sebab dah sampai ofis. faizal kata nak call si suami utk dpt kan explanation and feedback dia dengar komen dari listener. tapi tak dapat dengar lah...ofis tak boleh buka radio...so u all kalau ada yg dengar, please update. nak tau juga feedback laki dia tu....

back to work!

14 comments:

Emilia said...

ala..x dgr lah..
apesal sengal sgt laki pompuan tu...
malangnya sape yg bakal jadi isteri no.2 tu sebab dapat laki tak cukup umur+sengal+stupid!!
isu mcm ni nak buat main2, tak jaga hati isteri langsung!

kaezrin said...

saya dengar..saya mmg mcm nak gi tumbuk aje mamat tuh..foir once husband i pun agree..

Nurhayati said...

dgr pun separuh je..sbb dah sampai opis.. tak tau ape kesudahannye.. tapi ape pun mmg hampeh tul la laki dia tu.. sangat keji weh buat panggilan hangit camtu..

Anonymous said...

saya tak dgr awal2..sbb gerak ke ofis lambat..kul 830 baru dgr..time tu tak tau apa jadi..faizal dpt call back the suami..and tanya betul ke kisah poligami..laki tu ckp betul..pastu lelaki tu ckp la die paham isteri die marah..biasa la perempuan hatinye halus kate die..die ckp die still sayang isteri die ..cume nak berkongsi kasih ke apa tah..pastu faizal tanya tetap akan teruskan hasrat..die ckp ya...saya cam hekeleh laki ni mmg tak sedar diuntung..pastu faizal tanya ada apa2 tak nak ckp ngan isteri..die ckp "i love u sayang" ke "i masih tetap sayangkan u" ..huh sayang apa ke bende kalo nak gak kawin lagik satu

nyampah laki gini.sayang dekat mulut bukan dekat hati kot

-nor-

Mummy Dasy said...

alah x dengar HOTFM ah

CT NORAMIZA said...

gila punya jantan, x pe, bina mahligai dr air mata org lain, tgk apa kesudahannya..

shishe@keen said...

bangang nye lelaki. kot ye pon nk berpoligami pandai2 la amek ati bini. ni on air. gampang

Elziera said...

ada gak suami yg sengal mcm nie.. suka2 ati dia je benda serius buat main2..

CiKaYu said...

emilia,
kesian lah wife dia.

kaezrin,
mmg geram kan.

nurhayati,
mmg tak layak jadi suami

anon @ nor
haaaa....kalau sayang, nape sanggup buat cam gitu. mmg gampang tul lah!

MD
rugi tak dengar kak!

Ct
takde hati perut!

shishe@keen
betul tu...at least face to face, ckp elok2....lebih dari gampang!

elziera
bukan sengal lagi.....bebal kot!

saya pula yg emo!!

salha said...

ayu..sape laki tuh...i tak dgr pulak pagi nih...
cam panas jer cerite ni...kene tau nih...huhu...

CiKaYu said...

salha,
pagi tadi kat radio hot.fm. mmg panas topik tu.

suezensuzanna said...

omg...i miss the story...huh....but..from here..omg..i cn feel..damn stupid the husband.. argh i hope that i cn get some1 yg bukan mcm nih

C.e.t.O.t said...

wahh hot topic ko harini.. hahha.. mmg jantan sengal.. nasib baik aku x bukak hot fm.. mau aku hangen dlm kereta tak tentu pasal..

dianasuhaileen said...

Salam akak, dis is first time sye menjenguk ke blog akk ni..tgk2 ade topic howt plak..hehehe..x sbr nk komen nih...

sye pn ada dgr kisah ni, tp sye bengang gak la dgn si fbi 2..isu sensitif cmni pn diorg blh nk wat pangilan hangit..pk la skit perasaan org..pas 2 sib bk dia mntk maaf kt akk 2..kalau x mau sye g komen kt paper pasal kes nih..mmg geram kn kak dgn laki dia 2..rse cm nk lempang laju2 sejuta kali..

fyi sye ni single lg kak..but soon to b married..
sye mmg dibesarkan dgn environment yg sumer pompuan..adk beradik mak sye sumer pompuan, adk beradik sye pn sumer pompuan, ibu sye jge seorg ibu tunggal n yg paling sadis mak cik sye pn dlm process penceraian, sbb 2 syg mmg sgt sensitif hal mcmni..sumer benda yg berlaku disekeliling sye mnyebbkan sye sgt tkt utk berumah tangga..lg plak sye x pnh rse kasih syg sbnr seorg llk, mak n ayah sye berpisah mse sye umur 9 thn,sbb ayah sye kawin lain2, mak sye mmg bk kak ayah sye nk kawin lain dia izinkan,dia x kisah janji ayah sye berlaku adil n bg nafkah.. tp dia terpaksa mntk cerai sbb x tahan dia rse mcm dipergunakan oleh ayah sye dgnn madu dia 2..

so sye pn ada skit perasaan ragu2 terhadap tunang sye..sbnrnya sye tunang dgn dia pn sbb x nk hampakan harapan dia ..dia ckp dia btul2 syg sye n nk bahagiakan sye..tp ntah la kak sye pn x tau..sye serah sumernye pd Allah..mungkin Allah tau apa yg terbk buat sye..

hehehe sory ye kak ter-emo plak kt sini..
tp sye mmg sgt sensitif bab2 ni..
k la kak de mse jenguk2 la blog sye..
salam perkenalan...

Post a Comment