Wednesday, July 22, 2009

rindu..serindu...rindunya

sila baca tajuk itu seperti menyanyi ala-ala kumpulan scoin
hujung minggu ini my darling icha akan dipos ke jb sebab me sibuk dgn final exam bulan 8 ini...iya hamba ini sedang melanjutkan pelajarannya. hubby pula terlalu sibuk dgn keje-kejenya. kasihan anakku terpaksa dipos ke rumah neneknya di jb selama 3 minggu, 1st time ok berpisah dgn dia...uhuhu...hubby kata u ok ke tak jumpa dia for 3 weeks...3 weeks ok bukan 3 hari.... sedih ni sebab dah terasa akan kerinduan. apa boleh buat nak, mama kena amik juga exam ini, cepatlah mama abis belajar nanti boleh kite sama-sama tengok cd Baby Bright ini.

pic from google

mak saya berjanji akan menjaga icha sepenuh hati. dan dia amat gembira bile saya memberitahu agar icha dipos ke jb buat sementara waktu dan mak saya dah juga ayah saya begitu girang riang ria menanti kehadiran cucunya ini. uhuhuhuu....tapi mak & pak dia ni yg tak sanggup. tengok lah tu dia dah melambai kegembiraan nak balik umah nenek dia, kerana ada sepupu-sepupunya yang akan menceriakan hari-hari nya...dan juga dapat pegi baskin robin dgn cik yana yang memang berbesar hati turut hendak menjaganya...uhuhuhu...



saya akan kerinduan dengan wajahnya yg suka mengembungkan pipinya bile dia didudukan di car seat nyer.



dan ini juga gambar dia sedang melambaikan tangannya bile berada di pangkuan neneknya....uhuhuhu....


oooo tidak....boleh kah saya menhadapinya..........uhuhuhuhuhu nape bile study je ada exam, kalau setakat submit assingment/thesis je tak boleh ke pastu terus masuk sem baru...

7 comments:

C.e.t.O.t said...

lamanya roy 3 minggu..almost sebulan.. hehe xpe2.. ni la masanya nak merapatkan lagi dan memekarkan hubungan ko ngan suami ko.. ;p

CiKaYu said...

oi..org nak study lah...syuh..syuh..

Nurhayati said...

aunty pun akan merindui icha gak.. huhuhu
gud luck ye beb!!

nydia said...

good luck for ur exam

cikayu said...

yati,
tq.tq..ari ni 1st day icha kat jb..uhuhu dah rindu dah ni..

nydia,
tq..tgh hempas pulas ni.

CaMaRPuTiH said...

good luck for exam. mak ai smp kene berpisah dgn anak. sehari pun x sanggop. mak nak angkut bawak blk kg pun saya halang. huih...nasib la x smbg blajo kalo idak haru-biru....

MN said...

be strong...

Post a Comment