Monday, May 18, 2009

Transfer...

me : haa?? transfer? kemana...
mr nik : rawang
me : rawang? j*km rawang?
mr nik : nope. pusat latihan di serendah, rawang. bout 60 km from cheras.

me : haaaa??? wat bout us?

mr nik : pindah sekali lah. ada quarters. atas bukit. nice view.

me : (dlm hati : peduli apa nice view). tempat apa tu, tak pernah pegi lah...jauh dari opis...

mr nik : everything will be just fine, dont worry.

kesimpulannya, by 1/6/2009, rasmilah saya & keluarga akan mengikut suami terchenta berpindah ke rawang dari cheras. hari2 saya akan mengembara merentasi highway ke pejabat di jln tun ismail. opis mr nik sekangkang kera je...kera pun malas nak kangkang agaknye nak ukur jarak umah & tmpt keje.
hakikatnye, sib baik bukan luar dari kl....kena penang, kedah ke kelantan...mau masak mak nak uruskan semua...jgn buat hal mr nik..ada yg protes nak pindah nanti.
nape keje g*m*n mesti kena transfer.....


4 comments:

Eshop4kids said...
This comment has been removed by the author.
C.e.t.O.t said...

Akhirnye kamu mengikut suamimu.. begitulah isteri mithali.. haha.. lawak gler baca tang kera tuu.. tegelak aku memalam ni.. haii kere.. kere... kat blog pon ko leh wujud.. glemer kau kere...

CiKaYu said...

eh...good news tak jadi beb...dia kena transfer kat hulu langat je...alhamdulilah...lega mak jah..

C.e.t.O.t said...

ahh yeker. Alhamdulillah.. ok la tu at least kat hulu langat.. bagoslah kalu camtu.. kalu tak ko berkawan dengan kera2 la kat rawan tu.. ahaks.. amin....

Post a Comment