Monday, May 18, 2009

My baby girl..

tgk blog org, sibuk buat entry pasal anak.....blog aku tak manyak entry pasal budak sorang ni....
umur 11 bulan..

Nik Hana Danisha is my 2nd baby and she is going to 1 yr this june...m looking forward ok...teruja sangat nak tgk my girl turn 1 yr...insya'allah. on the 6/6/09 my c*ompany organize family day at Bukit Kiara and the theme is CARNIVAL....waaaaaa mak dah teruja bayangkan merry-go-round, clown, gula kapas...waaaaaa....mak pak yg sibuk terlebih excited k....

umur seminggu

umur 3 bulan..
umur 7 bulan
umur 7 bulan
I was wondering to have a new outfit for my girl. So last Thursday, M*idValley lah tmpt dituju...cari punya cari jumpa kat Mothercare, outlet yg baru tu cun seh...bnyk tul barang baby...geram tul lah...sib baik terkawal nafsu aritu...ditambah lak dgn vip card 15% dpt mak tak pandang kiri kanan lah.... dah besar anak mama ni...kejap tul masa berlalu...ko jgn nak mensadis di pagi isnin ni lak......

umur 11++ bulan..

apa perkembangan nyer skrg??....dia dah pandai diri sendiri tunggu nak jalan je...bile ko nak jalan nak oi...tak sabar mama nak tgk ko jalan. cepat sikit lah jalan ye boleh gi jogging dgn mama hari2 ye nak....cepat sikit ilang lemak yg terkumpul masa mengandungkan ko dulu sayang.....








wahai anakku yg ku kasihi, kaulah permata hati mama & babah, jadilah kau anak yg solehah, menjaga maruah & solat mu kelak bila dewasa, maniskanlah bibir mu itu dgn ucapan yg baik2 dan doakanlah kesejahteraan mama & babah sentiasa hinggalah dijemput ALLAH s.w.t mama & babah berjanji akan menjaga mu sebaik mungkin selagi hayat dikandung badan..

uhuhuhu.....syahdu lak dipagi hari....








3 comments:

Eshop4kids said...
This comment has been removed by the author.
C.e.t.O.t said...

mak aih syahdunye memalam aku baca... 'maniskanlah bibirmu itu dgn ucapan yg baik2.. mamanye punye bibir manes sgt lahai..

CiKaYu said...

wkakwkakwak.........manis tutuuuuuuu

Post a Comment