Tuesday, February 3, 2009

Ketumbit..

mata ku kena ketumbit/tembel...apa lagi ek yg dipanggil bile kena cam gini.....mulalah org kata intai sape tu sampai kena tembel. jumpa org ini, ckp benda yg sama, jumpa org lain pun ckp benda yg sama...huduh tul lah tembel betul2 kat atas kelopak mata kiri ku ini. dah lah 5hb ni ada function kat opis, pm's wife nak dtg, aduss....kena bertugas lak tu, camner ni.... dah gi klinik, sapu ubat mata & makan antibiotik...tak surut2 juga, dah 5 hari..uhuhuhuhu....

5 comments:

Mrs Noba said...

get well soon ayu!

DASY world said...

Thank visiting my blog, i dah link ur's, u ada ngendap sape2 ke? just joking hehehe

nydia-mama akif said...

thx for visiting my blog...i pun pernah kene camni...sakit sgt.tp xde petua nak sahre pun sbb i dah cuba mcm2 but tak berhasil..last2 dia baik sendiri je...

cetot said...

ko kaco2 ketumbit tu... hehe..

CiKaYu said...

mrs noba,
insya'allah...minta2lah cepat baik ye!

dasy,
susah nak jawab tu (hehehhe).....

nydia
takleh nak buat apa2 dah...mmg makan masa nak baik

cetot
aduh cetot, kalau digenyeh sakit ooo

Post a Comment