Wednesday, February 11, 2009

..........

baru kahwin,

me : sakit kaki lah, rasa lenguh..

mrnik : jaga-jaga lah sikit kalau jalan, tersepak apa2 ke, bahagian mana, meh sini i picit..

sekarang,

me : sakit kaki lah, rasa lenguh2 & sengal2

mrnik : u tu, jalan tak tgk2, u letak lah minyak & picit, nanti baik lah tu..

hampeh tul lah..

6 comments:

DASY world said...

Betul ah kak same ngan my hubby hampagas tul

CiKaYu said...

dasy,
mmg hampagas tul..sabor je lah ye!

nydia said...

hehehe...same ler kite....sabo je la kan....

C.e.T.@.t said...

mrnik tu ape?

lady of leisure said...

salam cik ayu :)

first time i singgah sini and i sgt lah setuju dgn cerita you ni. baru kawin kemain lagi, dah lama kawin semua buat sendiri, kena bebel lagi pun ada kan hehehe. that conversation you had wif ur MrNik tu i pun pernah kena dgn my husband. sabar je lah!

time i pregnant dulu, i komplen sakit belakang, my husband siap explain the pain pathways (he is a doctor) -- macam lah i x cukup text book nak refer! hehehe

Aida Narina said...

hi there darling, nice knowing you!:)
We have just updated our sales blog @ This is So Fashion. We currently have oblong Tie Rack scarves. Do visit us :)

Post a Comment