Thursday, January 29, 2009

Anak-anakku

Teringin pula nak cite pasal anak-anakku...
Yang sulung, Arwah Nik Ahmad Danish, lahir pada 5/5/2007 jam 8.30pm, dilahirkan tak cukup bulan pada minggu 27, beratnya 750gm survived only 12 hours, dan meninggal jam 9.30 am pada 6/5/2007. ALFATIHAH! Perasaan ketika itu? Hanya ALLAH s.w.t sahaja yang tahu, sehingga kini trauma nya tetap ada. Alhamdulilah, my other half adalah suami yg terulung berada bersama di sisi untuk setiap kesedihan dan kekecewaan yang aku hadapi. Semoga hingga akhir hayat dapat aku berbakti dan berjasa kepada dia sebagai seorang isteri dan teman.
















Yang kedua, Nik Hana Danisha, lahir pada 6/6/2008, jam 7.30pm, pada minggu 36. Berat 3.15 kg. (Perasan tak tarikh lahir mereka berdua, sesungguhnya ALLAH maha KAYA). Dialah permata hati kami, yg menceriakan hati kami dan kadang kala buat aku haru biru, jadi tarzan kat dlm rumah, tak cukup tido, dan sebagainya,...apa-apa pun...my sweet darling, u'r always in mama's heart!

4 comments:

Mrs Noba said...

insyaallah, sudah ada yg mendoakan utk ayu di sana.
:)

Yan said...

saya berkongsi pendapat yg sama dengan Mrs Noba..

tak reti la nak komen pepanjang kat entry2 syahdu macam ni..

cetot said...

syahdunye.. terutama tang suami... hehe..

cik lawa said...

selendang harga molek ;)

Post a Comment