Thursday, May 19, 2011

Diam-diam

Kalau labah-labah real ada kat blog ni, dah lama dah spider tu beranak-pinak, siap buka perumahan cam felda. Tak terjaga blog ni. Dulu, tengok orang ada blog, tergedik-gedik, mentel nk ada blog. Sekarang ni apa jadi? MALAS. Lemak Malas beranak pinak dah.

Dear Blog, 

I miss you darling. You tahu tak yang you lah tempat i meluahkan perasaan. Bermanja, menghiburkan hati. Kesian you i pinggirkan. Bukan sengaja, masa tidak mengizinkan. Nanti i akan rajin-rajin datang sini yea. I akan hidangkan you dengan ceritera yang menarik tentang kehidupan yang penuh surprise.  Bukan sengaja mengendahkan you, tapi sebab kesibukan dan tuntutan tanggungjawab yang tak pernah surut menuntut perhatian i.  Jangan kecil hati yea. I selalu ingat you. Kesian you darling... 

Memang tau, banyak nak cerita tapi bila niat tu dah terdetik, pastu ada je benda menghalang. Ada je benda yang nak kena settlekan. Pastu bila dah on, lupa pula apa nak cite, terus paler hotak shut down terus. Mengong kejap, jadinya terus sign off. 

Ok lah, ada keje nak buat. Janji i dah drop by. See you later darling.

4 comments:

Joy said...

haah...td dtg jumpa gak labah-labah..dlm hati, mana ayu pergi ni...;)

Ermayum said...

i miss u too cikAyu :)

CiKaYu said...

erma,
i miss u tooo

CiKaYu said...

joy,
i miss u.... i ada kat sini. cuma menyepi saje.

Post a Comment